IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Haggyad már:) Dolgoztunk Dr. Erdő Péter bíboros-nál ő az Esztergomi érsek vagy mi.Bakker ezek az egyházfik akkora maffiózók,hogy az olaszok max inasnak mehetnének melléjük. Ezt halál komolyan mondom.
Gránitból csináltuk az oltárt ,megjött oszt üvöltve közölte,hogy ez szar,ő nem ilyen színűt kért ,káromkodott köpködött.
Néztem akkorát:) Jelzem ingyen kapta ,a cég nem kért semmit érte,már mint pénzt. Kapcsolat építés volt ,bár minket kifizettek.
A másik egy kissebb méltóság volt ,ott meg kész vagyunk a melóval ,oszt mondom neki ,hogy kéne elszámolni. Mondja nekem,hogy hát isten fizesse meg:XD Vatikáni valuta:) Mondom ,ok atyám ,ezt rendezze le vele maga,de nekem izibe adják ide az összeget mert durcás leszek.
Még meg volt sértődve:) Merga meg kint állt a kapu előtt.
Huncutok ezek én mondom:)