IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a jó taktika ilyen helyzetben fókával ha az ellen kicsit magasabban van és gyorsabb? Én orsózva lassítani kezdtem áteséshatárra hogy túlmenjen rajtam de nem láttam hova lett,ekkorra ki is dobott a szerver mivel a sajátgép is leesett 😞
"Nyitott pilótafülkével zuhanni 460 kilométer per órás sebességgel nagyon veszélyes. A pilóta könnyen kieshet a gépbõl."
"70 fokos szögben zuhanva bombázni olyan, mint ha valakit fejjel lefelé kötöznének a plafonra és egy kicsit elmodítanának a függõlegestõl. A mai technológiával már megvalósíthatatlan."
No komment....
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha pumáról megy, az a jobb, akkor megvariálom kicsit, hogy véletlenszerûen kezdje, ne az 1. képnél. Így amikor frissíted a fórumot, nem csak mindig az elsõ X-et nézed végig...
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez nagyon jó
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezen visítottam😊
Pontosan ugyan ez történ most online mint itt 1.47 tõl😊
Sok Simon-t akarunk😊
Tegnap vagy egy jó 10 percig elbíbelõdtem egy sráccal,mindig jó ütemben húzott bele,de azért el el találtam. Húzta a vazelint ,de bírta a vasa.
Nagy volt a kísértés ,de inkább felhúztam mint beüljek mögé,a végén csak lepottyant,viszont esélye sem volt utánam emelni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyetlen dolog volt ami zavart kissé, az pedig a légcsavar állásszög állításának lassúsága a 109-esnél, emiatt többet kell foglalkozni a gázadagolással.
Azért hullottak a Spitek rendesen, szerintem ma este is jövök.
www.pcpilot.hu

www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A végén volt egy kb órás rész, amikor 3v3 volt, nagyon komolyan szétcsaptuk õket 
www.pumaszallas.hu
De tegnap is érvényes volt az alapigazság,miszerint kis magasság halálos,nagy magasság hatásos😊 Potyogtak mintha kötelezõ lenne😊)
Amúgy a tegnapi harcászkodás arra jó volt,hogy ismét kedvem legyen az online gyilokhoz.😊
Ilyen sérülések nincsenek az Õs ben. Meg nem is lesznek.
www.pumaszallas.hu
hanem a hivatalos megnevezésük cigány! És pont. Nincs magyarázkodás,nincs duma.Lehetne példát venni. Be kell tiltani az ilyeneket ,mert ez is szembe helyezkedik a többség által képviselt erkölcsi normákkal. És nem kell megmagyarázni,és a rendõrnek meg azokat kéne abajgatni akik randalíroznak az utcán.
Leon aláírása nagyon is jól passzol ide. Érdekes,hogy a Fradi tábort nem szokták csesztetni a marcona sünök.
Azért kíváncsi lennék ,mi sülne ki egy ilyen vonulgatásból ,mondjuk Belgrádban.