IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Próbálgatom a fókát,elsõ gyõzelmem megvan vele,de jött vele egy saját gép is:láttam hogy földközelben alattam pirosat lõ valaki,lementem és beültem a "kék" üldözõje mögé,egy elétartásos sorozattal úgy eltrafáltam hogy felrobbant a veres.Sajnos kb 5 perccel késõbb kiírta hogy a barát is lezuhant-ezek szerint az is belelógott a sorozatba.Kezdtem emelkedni hogy újra magasságot nyerjek de egy veres mögöttem-felettem foglalt helyet.
Mi a jó taktika ilyen helyzetben fókával ha az ellen kicsit magasabban van és gyorsabb? Én orsózva lassítani kezdtem áteséshatárra hogy túlmenjen rajtam de nem láttam hova lett,ekkorra ki is dobott a szerver mivel a sajátgép is leesett 😞

Most megy a Spektrumon, ütközet 360 fokban. Téma: Csendes óceáni hadszintér, II. vh. Idézetek:

"Nyitott pilótafülkével zuhanni 460 kilométer per órás sebességgel nagyon veszélyes. A pilóta könnyen kieshet a gépbõl."

"70 fokos szögben zuhanva bombázni olyan, mint ha valakit fejjel lefelé kötöznének a plafonra és egy kicsit elmodítanának a függõlegestõl. A mai technológiával már megvalósíthatatlan."

No komment....
PhantomAss
nagyon állat a banner, grat <#eljen>

GOOBY, pls

ez nagyon jó, köszönet nektek<#taps><#eljen>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

acidrain
Nekem nagyon tetszik, köszönjük a fáradozást. <#eljen><#worship>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Nagyon fasza lett!<#eljen> Köszönjük fáradozásodat.<#worship>

Her Laca
Isten fizesse meg Tomnak a fáradozását😊 <#taps>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Köszönjük 😊 Pogitól, Albertékõl és Lacától is jöttek képek.
Ha pumáról megy, az a jobb, akkor megvariálom kicsit, hogy véletlenszerûen kezdje, ne az 1. képnél. Így amikor frissíted a fórumot, nem csak mindig az elsõ X-et nézed végig...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Pumáról megy!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Mint írtam én marhára nem értek ezekhez az izékhez, ezért nem tudtam, hogy egyáltalán belehet e rakni swf-et bannernak. Ebbõl kifolyólag nézegettem párat és bizton mondhatom, magasan veri!!! a hasonló bannerek 99%-át. Egyszerûen fantasztikus ahogy a Il2 családot végigköveti, a jelvények az elején meg úgy az egész.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
nagyon szép 😊 grat! 10/10

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Király. Te töltötted föl az .swf-et, vagy a pumaszállásos linkrõl megy?

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Hát ez elképesztõen szép és nagyon jól sikerült, gratula mindenkinek! 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Isten fizesse meg a jóságod! Másodikra sikerült is betennem, ez azért nagy eredmény mert kb. olyan balfasz vagyok ezekhez a dolgokhoz mint a zámbó árpi az kvantumfizikához 😊

VO101Tom
Hello. Küldtem privit.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Ez nagyon jó

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Her Laca

Ezen visítottam😊

Amúgy pont olyan a taktika , mint a ROF-ban a Fokker d7f.

Persze az ok.

Her Laca

Pontosan ugyan ez történ most online mint itt 1.47 tõl😊
Sok Simon-t akarunk😊

Her Laca
Nagy sebességnél bõven utána fordulok a spitnek ,de ezt egyszer eljátssza az ember max és azonnal irány az egyenes ,rányomni a vészteljesítményt és emelni. Végül is ugyan azt kell csinálni mint amit megszoktunk az Il2 ben.
Tegnap vagy egy jó 10 percig elbíbelõdtem egy sráccal,mindig jó ütemben húzott bele,de azért el el találtam. Húzta a vazelint ,de bírta a vasa.
Nagy volt a kísértés ,de inkább felhúztam mint beüljek mögé,a végén csak lepottyant,viszont esélye sem volt utánam emelni.

acidrain
Használom az ívelõt ha muszáj, a fordulóharcot meg kerülöm.

Ha netán fordulóharcba keveredtek, használtok f.szárny szög állítást?

VO101Tom
De, azért itt sokkal többet segít, mint il2-ben. 109-esben trackir nélkül nem is tudom hogy lehetne pl húzott fordulóban célozni...<#whatever>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A légcasvar állásszög állítás kb 4x lasabb, mint valóságban volt 1.5fok/mp, most 0.3-0.4 fok/mp. A hibalista elején van 1C fórumon is (a hang problémával és a nagy magasságú flight modell javításaival együtt).

www.pumaszallas.hu

mijki
Én is elkezdtem ismét repkedni CoD-al, és nagyon tetszik. De egyenlõre csak offline. Lehet este kipróbálom veletek.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Tetszett a tegnap esti közös repkedés, másodszor repültem hosszabb ideig a CoD-al.
Egyetlen dolog volt ami zavart kissé, az pedig a légcsavar állásszög állításának lassúsága a 109-esnél, emiatt többet kell foglalkozni a gázadagolással.
Azért hullottak a Spitek rendesen, szerintem ma este is jövök.

Sanyo
A TrackIR nagyon megkönnyíti az életet, de enélkül is lehet boldogulni. Nem attól lesz valaki jó pilóta, hogy speciális eszközöket használ.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Akkor szorgosak voltatok) Mikor kiléptem volt 12 körül neked,én csak a második helyre voltam jó asszem olyan 8 körül volt ,de betudom,annak ,hogy ifjabb vagy😊 Nekem már tompulnak a reflexeim:XD

Sokan használtok Track IR-t? Anélkül van értelme komolyabban foglalkozni a játékkal?

VO101Tom
Az egész szimulátor qrvajól néz ki. Ezen a videón: Spit vs Do17 3:00-nál pl... vagy mondjuk ez: Pulse

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi. A meszás jó lenne, csak szét van húzva a kötelék... na, majd összephotoshoppolom õket 😊==)

www.pumaszallas.hu

Ezeket Ti csináltátok? A sérülésmodell nagyon jól néz ki. :o

Zpogi
Találtam még párat:

VO101Tom
Este repeta? Tegnap 42.15-ig jutottam A végén volt egy kb órás rész, amikor 3v3 volt, nagyon komolyan szétcsaptuk õket

www.pumaszallas.hu

Köszi! Kár, hogy az én gépemen nem fut. A virágbolti verzió van meg, de amint betölt a játék ledob az asztalra. A hangot hallom, azonban sehogy nem tudom azt elérni, hogy lássam a képet. Gondolom a noti G105M 512-es videó kari kevés neki... 😞

Her Laca
Csak raknák rendbe ezt a hang problemát pl,meg egy két zavaró tényezõt ,már elégedett lennék.
De tegnap is érvényes volt az alapigazság,miszerint kis magasság halálos,nagy magasság hatásos😊 Potyogtak mintha kötelezõ lenne😊)

Zpogi
Evés közben jön meg az étvágy 😊

Her Laca
Köszke😊
Amúgy a tegnapi harcászkodás arra jó volt,hogy ismét kedvem legyen az online gyilokhoz.😊

Her Laca
COD.
Ilyen sérülések nincsenek az Õs ben. Meg nem is lesznek.

Buta és sületlen kérdésem lesz, de ez 1946, vagy CoD?

VO101Tom
Gratulálok! 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Még ma átküldök egy mûködõ verziót, ami necces lehet, ha sok a kép, akkor lassabb nettel hosszabb lehet a töltési idõ.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
ok, megnézem

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na te meg ne ess át a ló túloldalára.😊

Tudjátok ezért is repülök szinte mindig a kék oldalon, valahol tudat alatt jobb ez ellen harcolni még ha játék is, mint ezért ami most van

Her Laca
Most mondja haverom,hogy Romániában törvényt hoztak arról,hogy a cigányokat nem szabad romának nevezni(mert ugye roma, román ,hasonlóság)
hanem a hivatalos megnevezésük cigány! És pont. Nincs magyarázkodás,nincs duma.Lehetne példát venni. Be kell tiltani az ilyeneket ,mert ez is szembe helyezkedik a többség által képviselt erkölcsi normákkal. És nem kell megmagyarázni,és a rendõrnek meg azokat kéne abajgatni akik randalíroznak az utcán.
Leon aláírása nagyon is jól passzol ide. Érdekes,hogy a Fradi tábort nem szokták csesztetni a marcona sünök.
Azért kíváncsi lennék ,mi sülne ki egy ilyen vonulgatásból ,mondjuk Belgrádban.

rohadjanak szarrá ezek mind, meg azok a "rendõrök" is. Hát ez a rend? ezt kell védeni? vcpersze tudom a választ hogy ez, itt élek miót eszemet tudom évek óta ezt látni. Mennyenek a gecibe

Zpogi
Tomcsinak volt egy jó aláírása,amely így írodott: "Magyarország határait újra kell rajzolni,mert Magyarország a csodával határos!"