IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #51615 Ezt ők állítják magukról... hogy ez ószövetség néven, hogy és mikor került a Bibliába... egy biztos, aki egyszer is elolvasta az újszövetséggel együtt, annak felmerül a kérdés, hogy Jézus atyja, és ez az atya biztos egy és ugyanaz? Szerintem nem...
Ha belegondolok, hogy a ma forgalomban lévő Biblia változatok mennyire eltérőek, akkor abba bele sem merek gondolni, hogy a zsinatokon mik kerültek ki belőle, és mik kerültek bele... Már a II. században elkezdődött a vita Jézus szavainak értelmezésén... a jó Isten sem tudja már az igazat szerintem! :)
Ha engem kérdezel, én biztos nem fogadnék el egy olyan atyát istenképnek, aki ilyenekre uszít... akkor sem, ha a római pápa mondja. Pont ezek miatt nem járok én sem már templomba... az a vallás, ami ilyen alapokra épül, jóra nem vezet... elég csak megnézni az elmúlt századokat, és a mai jelenségeket.
A katolikus vallást pedig nem véletlenül nevezik judeo-krisztián vallásnak... utóbbihoz, legalábbis annak a Jézusi vonalához vajmi kevés köze van...