IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Nem az hogy nem tetszik, hanem józan paraszti ész. Nem vagyok négycsillagos tábornok, hogy átlássam az egész hadszínteret. Éppen ezért meg sem próbálom megérteni a Nagy Egész Képet, sem képzettségem, sem pedig elég háttér információm nincs hozzá.

Én csak azt kértem, hogy mutass egy linket vagy egy könyvet, rengeteget olvasom. Most éppen a vietnami háborúról, F-105 és UH-1 pilótáktól, speciális egységekről. De olvastam könyvet attól a delta parancsnoktól is, akik elsőként mentek Oszama után Afganisztánban.

És igen, aggódom, de józan ésszel egyik oldal sem lehet akkora barom, hogy nekimennek Iránnak. Az izraeliek talán, de nem hiszem hogy lenne ott annyi nagyon képzett, ugyanakkor nőtlen pilóta, aki vállalná. És olyan politikust, aki vállalná ilyen sok gép és gépszemélyzet elvesztését.

Talán még él bennük az emlék, hogy az Irak-Irán háborúban mit csináltak egymás hadifoglyaival.