IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Nagyon rühellem a buzikat,egyszerûen nem utcára való,csinálják otthon azt nem látja senki és amirõl nem tudunk az nem fáj. Ja,és még én magyarázkodjak a gyerekemnek,hogy mi miért van...

Mi a franc volt ez Pesten ?<#conf> Hát vazze milyen ország ez ahol rendõrök a buzikat védik!?<#levele> .Hát akko napalmot az összes köcsögnek !<#eplus2>
Há miért nem mennek Belgiumba vagy Hollandiába ott úgy is engedélyezett ez nekik ! De mind1 nem jó errõl sokat beszélni , mert az ember csak felhúzza az idegeit az ilyen dolgokon <#falbav>

Jó kis képek Laca ,választani sem lehet <#eljen>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Én nagyon remélem,hogy a külföldi jogvédõk nyomása ,ide vagy oda,de ez volt az utolsó nyilvános ratyi menet ebben az országban. Már most is rezgett a léc,de csak engedték nekik. Semmi bajom a szexuális hovatartozásukkal,no de ahogy nekem ,nektek az magánügy úgy legyen nekik is az. Nem vagyok kíváncsi rá,és fel is háborít (régóta ) ami e körül a téma körül megy. Uff.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

OFF
Ez lehetséges. Azért nem véletlen,hogy így 2011-ben Magyarországot sokan már nem Magyarországnak,hanem Abszurdisztánnak hívják. 10 millió alá csökkent a magyar lakosságszám. Különösen pont a magyarok fogynak. Pártunk és kormányunk meg az adófizetõk pénzének több 10 millió forintjából védi,népszerûsíti a buzikat,és mutogatja minden híradóban. Meg más területeken is igen cifra dolgokat produkálnak.
ON

LeonSilver
Bakker, ezekkel a hangokkal is kezdhetnének valami, mert egy katasztrófa, hogy mekkora szarok.

Meg ilyen, hogy állok a földön, nem jár a motor de a gép fordul magától. Faszkivan 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Faszák!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ahhh, ez nudli. Nem kívánok különösebben politizálni (itt) de nézd meg mi megy mondjuk népszavazásokra vonatkozó szabályokat illetõen. Már írtam máshol, hogy kurvaország (sic!) + birkanép = orsósdiktatúra. Ennyi.

Her Laca

Van még de ilyenek kb

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
OFF

Ez ma Magyarországon lehetséges?? NEVETSÉGES!

ON

mijki
Szép 😊

Ui.: megpróbálom a sikeres Francia küldimet megcsinálni CoD-ba. Remélem sikerülni fog.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Tom,feltöltöttem egy pár képet ts-re az SG mappába,nézd meg õket hátha van köztük olyan ami jó.

V Domino
<#eljen>

R.I.P. White Europe

DummyBoy
Hú ... Laca mester, gratulálok 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Tegnap átküldte Tom a képeket. Most asszem megcsinálja ,hogy egymás után jöjjenek,és mondta,hogy megkapod,csak fel kell tenned ,nem lesz más dolgod vele. Tényleg jó képek lettek,késõbb felteszem ide,hogy megnézhessétek ,csak most laptopról netezek,ha bekapcsolom a nagy gépet akkor intézkedek.

LeonSilver
És hol vannak ezek? Már éppen arra gondoltam tegnap, hogy jó partizán módjára fogom a nekem tetszõt és lecserélem a mostanit 😊

LeonSilver
c:\Users\akárkibárki\Documents\1C SoftClub\

V Domino
Uraim,a beállításokat hol tárolja a játék?(CoD)

R.I.P. White Europe

Her Laca
Szabályok vannak amit be kell tartani. Én ezt megkövetelem,de nem zárom vitrinbe. Még ezt is nehezen viseli,de mondtam neki ,hogy ez van😊
Fiúkkal sokkal könnyebb ,legalábbis ez a tapasztalatom
Mondjuk most felröppent egy álhír a neten,hogy a kerületben egy fehér furgonnal elrabolják a tizenéves lányokat szervkereskedõk,na erre már esténként mennem kell a csajszival biciklizni😊 Megijedt,ami nem is baj ,legyen csak benne egy kis félsz. Amúgy érdekes,mert néha apuci így meg úgy ,néha meg nem is hajlandó beszélni .

Sanyo
Nekem "csak" egy 13.5 éves nevelt lányom van, de minden úgy van ahogy Leon mondja. Nyíltnak és õszintének kell vele lenni bármilyen témában. Nehéz megtalálni az arany középutat a szigorú tiltás és a túlzott engedékenység között.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Apropó. Tom csinált egy rakat bannert ,nagyon jól néznek ki.

Her Laca
Na ez az. Valaki nekiülhetne jó kis küldiket gyártani,amiket lerepülhetnénk.

Her Laca
Köszönöm😊 Úgy vagyok vele,hogy legalább valami tökéletesen sikerült nekem is az életben😊)
Amúgy nehéz vele ez a ,kamaszodás hullajtja az amúgy is kevés hajam.
Még az a jó ,hogy a tesó tud hatni rá ,nem hiába neveltem szép nagy parasztgyereket belõle, kis bestia amúgy ki is használja ezt😊
Na itt a fiam ,meg a húgom😊 Megtermett egy kölök😊

LeonSilver
Emberek. Nincs valakinek vagy valahol egy fasza tutoriál (esetleg jútúbos) az FMB-rõl? Már az IL2-ben sem értettem és CloD-é sem lett jobb.. Csak magamnak gyártanék néhány küldit de nekem ez nagyon kínai. Nem tudom mi a faszért kell ilyen fosra csinálni.

LeonSilver
Szerintem ne. Most nagyon el lehet szúrni a gyerekkel a kapcsolatot ha az ember fasztalicska (már elnézést). Ha nem engeded le, ha túl szigorú vagy éppen túl elnézõ szabályokat hoz, akkor rossz irányba fog a szülõ-gyerek kapcsolat fejlõdni. El kell engedni szórakozni, hagyni kell, hogy jól érezze magát ugyanakkor tudnia kell, hogy az otthoniakra mindig számíthat és vannak bizonyos szabályok amiket be kell tartania (hazaérkezéstõl kezdve a piálásig). Ha most okosan csinálod Laca akkor a továbbiakban sem lesz semmi komoly konfliktus. Bízni fog benned a lányod, nem fog átbaszni, stb.

Persze ez csak az én véleményem.

Vigyázz Laca, csak testõrrel engedd el!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Drakulálok Laca. átérzem a helyzeted, nekem két jányom van. Elõször is bízz a lányodban, ez nagyon fontos. Ne kezeld csecsemõként, bánj vele úgy mint egy felnõtt nõvel még ha egyelõre nem is az. Ülj le és beszélgess vele, mindenrõl. De tényleg mindenrõl. A pasikról, dugásról, piálásról, a tudatmódósító szerekrõl és arról is (ez ma angyon fontos), hogy NE FOGADJON EL IDEGENTÕL SEMMIFÉLE PIÁT,MÉG ÜCCSIT SE! Ez lehet, hogy paranoia de sajnos egyre nagyobb divat valamit belekeverni majd ezt-azt tenni a leányokkal. Telefon legyen nála (feltöltve) és ígérje meg, hogy nem kapcsolja ki. SZóval ilyeneket kell elkövetni Laca.

Gyönyörû a lányod, gratulálok.
És tényleg izgulhatsz.<#nevetes1>

Her Laca

És egy kicsit had dicsekedjem. Lányom ballagott. 14 éves és most már ideges vagyok.

Még jó ,hogy a bátyja tud hatni rá. A csajszi kitalálta,hogy elmegy szórakozni a barátnõivel. Persze😊))) Max ha a fiam vele megy. Vagy én.
Vénnek érzem magam .

Her Laca

Her Laca

Fiam együtt dolgozik egy ficakkal aki a starwars filmeknél dolgozott anno.
Van neki egy könyve amiben rengeteg fénykép van a forgatásról,állítólag csak a munkatársak kaptak ilyet.
Gyerek csinált egy halom fényképet róluk,íme gy😊

LeonSilver
Egyszerû. Maga a szimuláció egy rendkívül számolásigényes folyamat, ha nem vagy csak nagyon-nagyon kis mértékben kell vele foglalkozni akkor a feldolgozó egységeknek (cpu, gpu) sok-sok ideje marad az egyéb dolgokra, például a fasza grafikára.

RatBaG
MMO, oroszoktól, ráadásul repülõs... többszörösen hátrányos helyzetû <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

VO101Tom
Válaszd a "None" nemzetiséget. De a skint csak akkor látják a többiek, ha a skin download engedélyezve van (dogszerverek állt. letiltják).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Ha letöltött skint használok akkor általában az azon lévõ keresztek nem egybevágóak az alapértelmezett keresztekkel.Offline módban ki lehet az alapértelmezett kereszteket kapcsolni,de online használatnál mi a megoldás?

Willenbrock
Ilyen grafikával miért nem tudnak szimulátort csinálni? A föld kidolgozása is remek,a textúrák szépek,de miért van az hogy ami jól néz ki az mindíg árkád? <#duhos2>

Zpogi

acidrain
Ne aggódj, másnál is van ilyen.
Még mindíg jócskán bugos a játék, talán kijavítják egyszer.
XP alatt szinte mindíg elõfordul, Win7 alatt ritkábban.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Ilyen szarok másnak is vannak? Mi a rák ez?

repvez
A WOP-hoz is van ujabb patch elvileg javitottak a szimulátor realisztikusságán
Sanyo
Egyébként kösz az észrevételt. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Persze, nincs is ezzel semmi baj. Nekik is meg kell élni valamibõl. Sohasem értettem a sok balfasz vérpistit az ilyen, mikrotranzakciós fizetésre épülõ játékoknál miért sírnak. A WoT-ban is voltak ilyen kis faszok akik nem értették meg, hogy köszönömre nem adnak kenyeret a boltba. Szóval nekem semmi problémám vele, csupán csak az én pénzemen nem fognak boltba menni az tuti. Egyszer már fizettem játékért (havidíjas) közel egy évig és többet nemteszem. 😉

Sanyo
Gondolom, hogy nem a kép szép szemünkért adják, de átjavítom "nem igényel elõfizetést"-re.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Én már olvastam róla valahol. Néztem a cikket is amit írtál, ez az "ingyenes" egy kicsit félrevezetõ. Persze ingyen is lehet játszani vele de mint például a WoT -ban egy csomó dolog csak akkor lesz elérhetõ (gépek, felszerelések, stb) ha fizetsz érte, nem is keveset. Ráadásul szerintem semmivel sem lesz különb mint a WoT. Nevezhetjük akár egy röpcsikbe bújtatott CS-nek is.

Sanyo
Én csak az elõbb futottam bele, de én is jelentkeztem.

www.pcpilot.hu

Én kb. 2 hete már jelentkeztem a Bétájukra, bár választ nem kaptam semmit. Ha valakinek összejön akkor azért majd beszámolhat róla.

Sanyo
Lesz egy ilyen is: World of Planes MMO.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Van mit csiszolni még rajta, jócskán. De szerintem már közel sem akkora szar mint a megjelenéskor volt.

Her Laca
Mi a baj vele?

Bár én is az év végét várom ,amikorra nagyjából jó lehet😊
De alapvetõen szépen lehet repkedni vele😊

Bár ne tettem volna. Ez még mindig egy TALICSKA FOS.