IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ebben a két témában már írtam a fórumra, mert mindkét dolog hibás a clodban.
Első az ívelőlap. Elvileg 8 teljes fordulatot kellene forognia keréknek, 4 fordulat a 20 fok, 8 fordulat a 40. Ez rossz, most nem tudod számolni. Másik rossz dolog, hogy a valódi gépeken volt festés az ívelőn, jelezve 10 fokonként. Ez hiányzik a default skinekről, saját skinre fel tudod tenni (pic1), itt egy psd erről a jelzésről (nem üres, csak a kis vonalak vannak benne): flap markings psd 1C-re tettem már fel az eredetikről is képeket: flap markings
A másik kérdés a kézi pumpa. A valóságban ez arra szolgált, hogy az üza tankból jövő csőben az üza nyomást felpumpáld indítás előtt. A játékban teljesen rossz módon viszont ezt a futómű vésznyitóba kötötték bele, ami valóságban csak egy huzal lenne, a hidraulika körben nincs vésznyitó pumpa. 1C-re tettem fel pár műszaki rajzot erről is, kíváncsian várom javítják-e majd: handpump