IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Az igazságnak most is sok arca van. Az indiai miniszterelnök - és az indiai elit - például az első iraki háborúból azt a tanulságot vonta le (el is mondta valahol), hogy egy olyan országot, amelyiknek nincs atomfegyvere, bármikor meg lehet támadni. Lett nekik. Utána Pakisztánnak is. A két ország nem azért csinált atomot, mert egymás ellen fegyverkeztek. Hanem az USA ellen, biztos, ami biztos alapon.

Izraelről meg annyit: nyíltan terrorizálja a saját lakosságát. Ha Szíriában ez probléma, akkor ott miért nem? Izrael több saját állampolgárát meggyilkolta már. Ráadásul Izrael annak ellenére "demokratikus", hogy tömegesen űzi el a lakosságának egy részét, etnikai alapon, és lakosainak több, mint 40 százalékának nincs, vagy korlátozott a szavazati joga...

Értem én, hogy Irán nyugatellenes, meg nyilván az ember jobban el tud beszélgetni - pláne sörözni! :-) - egy amcsival, mint egy iránival. De például szerintem most a görögöknél erősödik a nyugatellenesség. :-)