IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Az hogy megemlítettem ,nem azt jelenti,hogy én játszok is ezekkel😊
De tetszenek,annó a Maffiát szerettem.
Elég nekem a saját életem szövevényes útvesztõiben eligazodni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

de addig is tudom ajánlani a GTA4-et. Ott is hihetetlenül jó színészi játékok kötik össze és vázolják fel szövõdményes történetet. Szintén ranglétrán kell szökelni, csak persze a sötét oldalon 😊 De ilyen a Maffia sorozat is...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

repvez
de miért csak konzolra 😞
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
1. dobozost alig látni, de valamivel olcsóbb mint a steam (2000 forint körül)
2. lehet
3. 2-3 héten belül
4. elvileg lehet, de iszonyat mennyiségû mod van az Ultrapackba tömve, majdnem biztos hogy ezek is benne lesznek

www.pcpilot.hu

Hello!

Lenne pár kérdésem az IL-2 1946-al kapcsolatban.
Steam-en láttam, hogy 10 euróba kerül, érdemes még megvenni, és ha igen a Steam-es verzió miben különbözik a mondjuk boltban vásárolttól?
Steam-es verziót is lehet modolni?
Kipróbáltam az UP 3.0 RC-t kb mikor jön ki a végleges verziója a modnak?
UP 3.0 RC/végleges verzió-hoz lehet alkalmazni olyan kisebb modokat, amik a grafikán javítanak, gondolok itt az átdolgozott füst-re, vagy lángokra?

A válaszokat elõre is köszönöm, és bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de érdekel a dolog.

Willenbrock
A zero csak 1941-ben volt nagy durranás,a wildcat még nem volt fölényben vele szemben és a motorteljesítménye még elfogadható volt.A hellcat megjelenésével rögtön le is áldozott a zerónak,nem tudták igazán fejleszteni a motorját,a fehyverzet további erõsítése és péncél beépítése viszont nagyon lerontotta a manõverezõképességet.Guadalcanal után már nem sok hasznát vették-ezárt kezdték a nagyobb teljesítményû típusokat kifejleszteni.A Ki-84 egész jó gép lett,a háború végén jórészt csak ezeket lehetett eredményesen használni az amcsik ellen.

Willenbrock
Ha néha veszek bõrdzsekit mindíg olyan vadászpilótás szabásút keresek én is 😊Most olyanom van ami a Luftwaffe dzsekihez hasonlít erõsen.Azt tervezem hogy hímeztetek rá eredeti minta után egy sast.

Zpogi
Innen
Köszi 😊

V Domino
Amúgy szép munka.<#wink>

R.I.P. White Europe

V Domino
Te honnan töltöd fel a képeket Pogi?

R.I.P. White Europe

Zpogi
Alberttel jól szarrá lõttük,de azért csak haza vitte...

Zpogi
<#worship>Fasza,holnap ki is próbálom 😊

Mondjuk kis gyökérbõl lesz a nagy.<#vigyor>

Ezt kurvára nem kellett volna megnéznem...majdnem szét*asztam a monitoromat!
Hát ez,,,<#falbav>
mentségére legyen szólva annyi idõs lehet mint a fiam.

Rhomes néven. Sajna se tegnap, és valószínû ma sem jutok el odáig, határidõs munkák miatt...
A határon nem kell átmennem, jönnek azok maguktól is. Csak sajna egyik sem akar elém emelkedni...
😊)))))))))))))))))))

Talán majd vasárnap, vagy hétfõn...

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Pogi. Megvan hogy kell bombázni Emillel. Nem bugos a játék, csak mi nem értünk hozzá <#zavart1> Sajnos a panel egérrel nem klikkelhetõ, azért bill.-re kell konfigolni.

http://www.youtube.com/user/FalkenhorstXII?feature=mhum#p/a/u/0/mvXrQ0Vtso8

Elõször a Master Arm On-an (Toggle Bombs Armed a controlsban) bekapcsolod a középsõ panelt. Ekkor a bal oldalo kapcsoló vagy balra, vagy jobbra kapcsol (ez a késleltetést jelenti), és jobboldalt felgyulladnak a bombák aktiválását jelzõ lámpák.
Toggle Bombs Distributor Short Delay (controlsban) gombbal kapcsolhatsz aközt, hogy legyen késleltetés (így lehet "kacsázni" a bombával vizen), vagy ne legyen késleltetés (Sturz).
A Bomb Distributor Mode (controls) gombokkal pedig aközt választasz, hogy pl négy 50-est egyszerre dobja el, vagy egyenként (jobboldalon a kis lámpák ezt jelzik).

Mûködik faszán 😊

www.pumaszallas.hu

Japán szabotõr.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Tényleg. A kígyón a kék pötty milyen felségjel? Valami kívülálló kommunista állam? <#idiota>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Akkor nézd meg hol áll a légcsavar állásszög. Az órának (jobboldalt a fordulatszámmérõ mellett) 12:00-t kell mutatni a felszálláskor. A következõ patchban ezt javítják, jelenleg nagyon lassú a PP mozgatása (egy teljes kört 4mp alatt kellene megtennie, nem 16), és idõigényes, de minden felszállás elõtt ezt vissza kell tekerni 12:00-ra (mellette lévõ kék kapcsolót feltolod, és nyomva tartod - increase prop pitch)

www.pumaszallas.hu

a 3. videó után erõs sirógörcs kerülget, az iq-m minusz 20 és agyfaszt kaptam, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<#falbav><#falbav><#csodalk>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

engem ez a gyerek kiakaszt<#falbav>xD

Találtam egy hihetetlen videót, amibõl kiderült, micsoda szörnyen súlyos hibái voltak a régi il-2nek <#csodalk>
a nagy leleplezés!<#idiota>

SgtChris
Persze CoD, az IL-2 már a könyökömben van :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Her Laca

Az régen volt és akkor mikor nem tört a spit és über volt😊 4.10 ben nem lett volna igy😄 Egyébként, aláirom most már, a messer jobb mert haza is tudsz vele menni. De a zéró akkor is király ha nem vagy egyedül ugyanolyan jó😊

TG Gida
<#mf1>

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
No de TOM😊 Én nem azt mondtam,hogy nem szerethetõ. Szerethetõ,kedvelhetõ. De ettõl még egy nagy rakás ....😊

VO101Tom
Khmm. TBnek is két kedvenc gépe volt Il-2-ben, a Zero meg a Spit. <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Akkor talán át kéne keresztelned magad zeroharcossá nem?
Mi az ,hogy messerrel lelõnek? Pont a rigán?

Én Rigán, messzerrel állandóan leszedtek a spitek lavorok 4.09 idején, aztán zeróval körhintáztam és lõttem jóval többet😄 ejj de szerettem😄

Ma én is valoroztam áés azokon a mappokon voltam. Milyen néven repülsz? Am még a zéróról, emelkedsz jó magasra, valoron meg tudod nézni az enemyt, nézd meg melyik merre jár és hol van legmagasabban, aszerint menj te is. Aztán nézd a harcot lent, ha kell sülyedj egy kicsit. Kövesd az enemy gépeket szemmel amelyik bombázik, amelyik reptérnél van vagy amit üdöznek. Várd meg hogy ö emelkedjen eléd te ne zuhanj rá ccsak ha forduló közben van. A légteret végig figyeld. Ja és sose repülj be messze az ellenséghez mert nem lesz segitség, lassú vagy utolérnek többen és lelõnek. Lehetõleg legalább 1-2 saját gép legyen a közelben. Röviden ennyi😊

"Ki az a idióta aki egy zero ellen leáll forgolódni? Mert csak azt tudja. "

De azt jól...

Anno a BGszerveren sok-sok Shithuszárt megtréfáltam Zeróval...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt

Kicsit megkésve,ez is egys vicces tévés félreszólás 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ó, hát sokan vannak ilyenek. A Zérót azért butították le, mert sok amcsi leállt forgolódni vele Hellcattel meg Corsiarrel, és rinyáltak, hogy mi az, hogy lelövik õket, hiszen az F-4 és az F-6 sokkal jobb gép volt a Mitsunál.

Idióták mindig vannak. Én a mai napig találkozom olyannal, aki megpróbál szembetámadni egy Fókát. :-)))
Her Laca
Várjál😊 Én a sokadik patch elõttirõl beszélek😊 A mostaniakat nem is ismerem.
Variálhatnak vele az akkor is szar marad.
Ki az a idióta aki egy zero ellen leáll forgolódni? Mert csak azt tudja. Evvel az erõvel a CR42 is tök jó gép.

Pár peccsel ezelõtt még nem így volt. Ratát le lehetett fordulni vele. Aztán butítottak rajta egy kicsit.

Egyébként meg a japánok kitalálták: ha lelõnek Zéróval, leszállsz és hajtogatsz magadnak egy újat.
Her Laca
A Zéró egy fos.Nem ,nem igaz. Dupla fos.
Ha csak egy kicsit is gyakorlottabb arc az ellen,jószerivel bármivel leharcolja.
Gyenge sárkány,gyenge motor,abszolút jó párosítás.

Zeróval nagy sebességû vízszintes forgolódás a Corsairek ellen. Ha elég ügyes vagy, és türelmetlen az ellenfeled, 3-4 rácsapás után azonos energiaszinten lesztek. Akkor viszont a Corsair esélytelen.

Vagy menj G4Mx bombázóval. A hátrafelé tüzelõ 20millis elég kemény meglepetéseket szokott okozni... 😉

Nem, a Valoron vagy egy-két olyan map, ahol ez a felállás. Bombázókhoz keveset konyítok, piros sosem voltam, marad a Zero. Esetleg a Ki100, mert ugye márkahûség is van... 😊)))))))))

A zeke vs wildcat szeróvan van pár kellemes tapasztalatom. Pl amikor A Zeróval egyszerre 6 P40-et dogoltam le 😊) Úgy éreztem magam, mint Bruce Lee 😄DD A 4. gép után már kezdtem olyan hangokat is kiadni mint a mester XDDD

De kellemes élmény volt a p-38 is. Földharc volt. Mindenki szinte lombkorona magasságban kergetõzött. Én meg a lightningal nagy sebességgel Fókásan oda vissza kaszálgattam szintben szintben és a Zerók szinte mindig elém fordultak mire oda értem. Persze ezt õk nem értették. Annyit láttak, hogy egy gép van mögöttük akit le kell rázni. De hogy én honnan jöttem és hogy kerültem oda, szerintem nem nagyon láthatták 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zeke vs. Wildcat? Még repülnek azon a szerón? Vagy csak én nem? 😊)

Régen sokat jártam arra. A korábbi évjáratokat jobban kedveltem, amikor Zeroval P40 ellen kellett menni, de a késõi Zérók vs. Corsair-ek sem veszett fejsze. Ha tényleg nincs ki-84, vagy NK11 (vagy mi) csak Zéró, nekem a kvetkezõ a taktikám:

Magasan repülök és ha még így van aki felülrõl csap, akkor éles kifordulás, de sosem nyomom le, mert
1) úgy is utol ér
2) hamar és könnyen szétesel zuhanás közben

A zéró nagyon jól emelkedik. ezt kell kihasználni. Szintben kifordúlni és emelni. Ezt az amerikai gépek (különösen a corsair) nem szeretik. Nagy magasságban még p-38 sem.

Amit írtam, inkább 1vs1 felállásra igaz. Ha egyszere több gépet kell lerázni, az szinte lehetetlen.

nálam többször elõfordult, hogy az elõzõ leszállás értékeivel indult a gép alap helyett, de valamelyik újabb paccs megszüntette ezt, nem?

VO101Tom
COD vagy IL-2?

www.pumaszallas.hu

Nohab
Bökj rá még egy féket. Alaphelyzetben a B. Néha mintha benyomott fékkel indultam volna pár pályán.
SgtChris
Hiába...egy helyben áll a vas forgó propellerrel...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Vááá, a virtuális, átlátszó féktuskók meglehetõsen gyakoriak voltak a 40-es évek elején :-D

Féktuskók. Angolul asszem chocks away. Erre is kalibrálj valami gombot, és menni fog.