IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tetszenek,annó a Maffiát szerettem.
Elég nekem a saját életem szövevényes útvesztõiben eligazodni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
2. lehet
3. 2-3 héten belül
4. elvileg lehet, de iszonyat mennyiségû mod van az Ultrapackba tömve, majdnem biztos hogy ezek is benne lesznek
www.pcpilot.hu
Lenne pár kérdésem az IL-2 1946-al kapcsolatban.
Steam-en láttam, hogy 10 euróba kerül, érdemes még megvenni, és ha igen a Steam-es verzió miben különbözik a mondjuk boltban vásárolttól?
Steam-es verziót is lehet modolni?
Kipróbáltam az UP 3.0 RC-t kb mikor jön ki a végleges verziója a modnak?
UP 3.0 RC/végleges verzió-hoz lehet alkalmazni olyan kisebb modokat, amik a grafikán javítanak, gondolok itt az átdolgozott füst-re, vagy lángokra?
A válaszokat elõre is köszönöm, és bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de érdekel a dolog.
Köszi 😊
Hát ez,,,<#falbav>#falbav>
mentségére legyen szólva annyi idõs lehet mint a fiam.
A határon nem kell átmennem, jönnek azok maguktól is. Csak sajna egyik sem akar elém emelkedni...
😊)))))))))))))))))))
Talán majd vasárnap, vagy hétfõn...
Si vis pacem, para bellum.
http://www.youtube.com/user/FalkenhorstXII?feature=mhum#p/a/u/0/mvXrQ0Vtso8
Elõször a Master Arm On-an (Toggle Bombs Armed a controlsban) bekapcsolod a középsõ panelt. Ekkor a bal oldalo kapcsoló vagy balra, vagy jobbra kapcsol (ez a késleltetést jelenti), és jobboldalt felgyulladnak a bombák aktiválását jelzõ lámpák.
Toggle Bombs Distributor Short Delay (controlsban) gombbal kapcsolhatsz aközt, hogy legyen késleltetés (így lehet "kacsázni" a bombával vizen), vagy ne legyen késleltetés (Sturz).
A Bomb Distributor Mode (controls) gombokkal pedig aközt választasz, hogy pl négy 50-est egyszerre dobja el, vagy egyenként (jobboldalon a kis lámpák ezt jelzik).
Mûködik faszán 😊
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
a nagy leleplezés!<#idiota>#idiota>
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pumaszallas.hu
Mi az ,hogy messerrel lelõnek? Pont a rigán?
De azt jól...
Anno a BGszerveren sok-sok Shithuszárt megtréfáltam Zeróval...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kicsit megkésve,ez is egys vicces tévés félreszólás 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Idióták mindig vannak. Én a mai napig találkozom olyannal, aki megpróbál szembetámadni egy Fókát. :-)))
Variálhatnak vele az akkor is szar marad.
Ki az a idióta aki egy zero ellen leáll forgolódni? Mert csak azt tudja. Evvel az erõvel a CR42 is tök jó gép.
Egyébként meg a japánok kitalálták: ha lelõnek Zéróval, leszállsz és hajtogatsz magadnak egy újat.
Ha csak egy kicsit is gyakorlottabb arc az ellen,jószerivel bármivel leharcolja.
Gyenge sárkány,gyenge motor,abszolút jó párosítás.
Vagy menj G4Mx bombázóval. A hátrafelé tüzelõ 20millis elég kemény meglepetéseket szokott okozni... 😉
De kellemes élmény volt a p-38 is. Földharc volt. Mindenki szinte lombkorona magasságban kergetõzött. Én meg a lightningal nagy sebességgel Fókásan oda vissza kaszálgattam szintben szintben és a Zerók szinte mindig elém fordultak mire oda értem. Persze ezt õk nem értették. Annyit láttak, hogy egy gép van mögöttük akit le kell rázni. De hogy én honnan jöttem és hogy kerültem oda, szerintem nem nagyon láthatták 😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Régen sokat jártam arra. A korábbi évjáratokat jobban kedveltem, amikor Zeroval P40 ellen kellett menni, de a késõi Zérók vs. Corsair-ek sem veszett fejsze. Ha tényleg nincs ki-84, vagy NK11 (vagy mi) csak Zéró, nekem a kvetkezõ a taktikám:
Magasan repülök és ha még így van aki felülrõl csap, akkor éles kifordulás, de sosem nyomom le, mert
1) úgy is utol ér
2) hamar és könnyen szétesel zuhanás közben
A zéró nagyon jól emelkedik. ezt kell kihasználni. Szintben kifordúlni és emelni. Ezt az amerikai gépek (különösen a corsair) nem szeretik. Nagy magasságban még p-38 sem.
Amit írtam, inkább 1vs1 felállásra igaz. Ha egyszere több gépet kell lerázni, az szinte lehetetlen.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD