IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #51246 Most értem haza és meg is néztem a videót. Én végig a sebességmérődet figyeltem, bár sokszor nem lehetett látni, de végig arra voltam kíváncsi, hogy hogy tartod meg a lendületedet az összecsapás során. Ugye, még most is a légiharc során zsigerből a legtöbb embernek a fordulózás jön be, akkor meg ne is csodálkozzunk, hogy a háború alatt az a szó, hogy energia harc, még nem volt általános ismert. Állítólag, az I. VH. alatt a pilóta oktatók kifejezetten tiltották a bedöntést a kanyarodás során, tehát volt honnan fejlődni a mai szintre a repülésben.
A videó minőségéért pedig ne aggódj, mert a 40+-os korosztály úgyis olyan tré minőségű, piacos, pult alóli VHS-eken edződött, aminek a felső 1/3-át a piros/kék csíkozás takarta el, az alsó 2/3-án meg a villódzó, fakó, színtelen kép miatt, sokszor csak a hangalámondásból lehetett következtetni a film tartalmára, szóval nem olyan finnyás ez a generáció.