IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    megprobaltam a la7el az fw190d9 asz pilotat leszedni
    ,hat nem egyszeru mert eleg jol manoverez es nagyok keves tolteny van a la7en. DE MINDIG en vagyok a hataban, veletlenul megis mogottem lenne akkor csak elkezdek kanyarodni es maris a hataban vagyok. Asz pilotanak nem kell megnutatnod a motort eleg ha 200men belul jon es mar le is lotte a szarnyad.
    Szoval a la7nek abszolult folenye van fw190d9 el szemben 1az1 ellenben. Csapatban mar az fw nyer.
    Fw190d9 nagyon konnyen stalba lehet tenni la7hez viszonyitva, most jatszottam parat la7el aztan vissza fwre es csak csodalkoztam hogy mar megint stall meg dugohuzo, az asz la7 hetes meg ilynekor egybol lelo :P mondjuk amigy is csak az idot tudnam huzni :). A kozepes pilotat meg meg lehet szivatni lassu szuk korokkel, ilyenkor kilovi az ossze toltenyet es elindul haza :)
    De az asz csak akkor tuzel ha tala es azt is a szarnyra lovi.