91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Anee
    Hmm akkor irányítatlan rakétákkal kellett volna szórni őket fojamatosan
  • Dns5000
    voltam lan partyn :)
    es kiprobaltuk egy par percre ezt is, de csak 1 embernek tetszett meg :(
    nem tudtak felszallni, csak nagy ritkan.
    Lelonni meg nem tudtam senkit mert mire a hatomoge ertem volna addigra leestek :(
  • Anee
    Hmm mi ez a nagy lecsúszás?
    Ennyire elmélyedett benne mindenki?
  • FREAK
    "az ellen nem véd" :D
  • Anee
    hmm azért az angolok a II VH-ban egész szépen kimanőverezték a vadászokat....ilyen orsó szerűséggel.. és eredményesen...
    Hát nemtom Me262-vel én elég jól manőverezek légi harcban is...
    Mondjuk ne lehetetlen dolgokat csinálj hanem amilyen csata volt is....P51 vagy P47ekkel menjen az ellen ellened
  • Dns5000
    kiprobaltam az 12 me262 vs 12la7. Altalaban a la7ek nyerned de legalabb meg tusz lepni ha nagyon roszra fodulnak a dolgok:P
    Marha nezer valakinek a hataba kerulni, es hogy ha eszreves eselyed sincs rajta maradni. De nagyon jo a 4mk108, imadom ahogy fuste valnak a gepek.
  • Dns5000
    Hat epp ezt mondom hogy a fordulekonyság 1-1 harcban nagyon sokat szamit. "Persze ott inkabb a tuzero szamit mint a manoverezokepesseg." ez a vadasz vs bombazora vonatkozott. Hiszen egy bombazonak ugysincs eselye kimanoverezni egy rossz manoverezesu vadaszt. De a jo pancelott bombazokat kis kaliberu fegyverrekkel marha nezez lelonni.
  • Anee
    Ezzel a tűzerő dologgal nem értek egyet.
    Mert mondjuk adott egy fél másodperces találkozás a célkeresztben az ellennel akkor mit csinálsz
    Német oldalon: Egyetlen lövés nagy kaliberből ha talál vége ha nem akkor szopi
    Orosz/Amcsi/Angol: ez idő alatt a browlingből és egyéb gépfegyverekből leadzs 4-5 lövést fegyverenként ami kb azt a hatást éri el mint egy nagy kaliber....Ha nem vagy céllövő akkor jobb az utóbbi, a kettő kombinálásából született a háború után a Vulcan gépágyú....
    Az hogy bombázókat lőni sportszerűtlen....egyátalán nem sportszerűtlen maximum quick missionben de hát lehet kampányt játszani ott keverik a bombereket vadászokkal
    Hmm a Me262 manőverezősége lehet rosz de ha ki tudod használni emelkedőképességét akkor sokkal könyebben jösssz ki a csatákból mint d9-el
    Sok repülős harcnál nem zámít...próbáld ki hogy te vagy bf109-el az ellenfeled pedig I-16 Rata....hidd el számít a manőverezés...vagy I-153 ott mégjobban szívsz majd
  • Dns5000
    Meg a D9et is lehagyja a yak9 es a la7 mind sebessegben mind emelkedesben mind fordulasban. Szvsz A8-A9nek meg annyi eselye sincs. Az orosz gepekne egyetelen gyengejuk a tuzero, de a tuzero mit sem er ha senkinek nem tudsz a hataba kerulni.
    En csak vadasz vs vadasz meccseket szoktam jatszani bombazokat lonni sportszerulten:) Persze ott inkabb a tuzero szamit mint a manoverezokepesseg.
    Es az Me262 megrosszabb manovereseben a D9nel szoval azzal sincs semmi eselyed. Esetleg a szembol tamadas, de a gep ellen altalaban egy sotet kepernyovel vegzodik a dolog:)
    A D9 nagy sebessegnel tok jol manoverezik de az nem er semmit mivel a manoverektol ugyis leassul es/vagy az ellenfel is lelassit egybol.
    Sok repulos harcnal mar nem annyira szamit a manoverezes. Ezert lehet hogy ott inkabb a fw190d9esek nyernek. Majd nyomok par 12 me262vs 12la7 meccset.
  • Anee
    Már nemazért de az A8-A9es egyátalán nem roszabb a D9-esnél és amivel roszabb a sebessége(már ha lehet roszabbnak nevezni) a tűzereje bőven korrigálja. Egy km-ről nem vadászt kell lőni hanem bombázókat.
    Szubjektív kinek mi jön be...harcászati alkalmazhatósága megbízhatósága miatt jobb mint a Me262-nek hiába kisebb a sebessége
  • Dns5000
    12la7 vs 12 fw190d9, la7el repultem es nyertun vagy 5 geppel. En 6 FW-t lottem le a 12bol :) eleg makos lovesek voltak szinte mindegyik egy-ket talattol leesett.
  • sitti23
    Ha valaki tud kérem segítsen multizni szeretnék de nem tudok címeket, kérem ha valaki a rendelkezik vele ossza meg velem!
    sok thx
  • Dns5000
    megneztem az mk103 nem lassu de kis kaliber. Az fwken meg 2xdualMG151/20 es 4xMG131 kehet ami 8 geppuska de a kis kaliber miatt megsem az igazi. De az Me262A1et semmi nem mulja felul tuzeroben 4xMG108 :) 1 loves minenki meghal. de csak 100 tolteny van a fel so es 80 az also geppuskakban.
    Nagy sebessegnel (500km/h++)a Fw190d9 mar nem olyan rosz de meg igy is alulmarad Yak9U hoz es la7hez kepest. 350 nel mar egy kis manovertolis atesik.
  • Dns5000
    hmm azt hiszem probaltam mk103 ast de az valami nagyon lassu nem? Az Fw ken meg 4xMG151/20 meg 2xMG131 van ugye? De a 3db mk108 meg a 2db azt hiszem az is MG131 jobb. De FW190D9 elottti FWvel eselyed sincs seki hataba kerulni, nulla fordulas, allado stall, alacson sebesseg.
    1 kmrol meg meg szinte nem is latszt egy vadaszgepen, nemhogy eltalani.
  • Anee
    hát ennél csak az A-8 Sturmbock vagy A-9es Fw190 a büntibb MK103-mal...annak torkolati sebessége majd DUPLÁJA az Mk108hoz képest így egy lövedéke halálos...és míg az Mk108 kurvára szór s 500-600m-rig hat addig ez "alig" szór s pontos lövést úgy 1 km-rig simán le lehet adni..ezen felül a MG151/20 és MG131 el e két focke vezet tűzerőben.
  • Dns5000
    na rajottem hogy megis kiirja csak nyitott radiattorra szinte lehetetlen tulmelegiten oket. De par perc 110% utan nagyon leamortizalodik a motor :(
    Es akkor meg nem is hasznaltam mv50et. Az orosz gepek sokkal jobbak. A la7 gyorras mint a fw190d9 jobban emelkedi es azt mondanon sem kell hogy szinte helyben fodu meg az fw190d9 kepes. Csak azt nem ertem miert szoktak 12 vs 12 ben altalaban 4 geppel nyerni az fw190d9ek?
  • FrezeR
    hol lehet leszedni a gamet?
  • Dns5000
    nagyon jo az bf109g es k orraba szerelt mk108 :) meg 2 mk108 a szarnyak ala aztan egy loves es meghal mindenki. Ha jol sikerul az ellenseg porra valik :P
    Nincs masik vadasz ilyen tuzerovel. A tobbivel tok sokaig tart leszedni valakit.
  • Dns5000
    a nemet vadaszoknal nem irja ki az engine tulmelegedet :(
  • Anee
    Bf110:most készül hozzá a cockpit ezt linkeltem be
    a Bl-1ben nem a tipikus német stálj Walter rakétaengine van hanem kerozint éget/nem c-t stoff/
  • Dns5000
    amugy te hogy jatszottal bf110el ???????????????? mert quick missionban nem lehet kivalasztanni missio bilderven meg azt mondja hogy nincs pilotafulke ezert nem
    lehet vele menni
  • Dns5000
    Na egy kicist kimuveltem magam gazturbinabol.
    Az elejen van egy komresszor kozepen eg az uzemanyag ettok kitagul es hatrafele kimegy ahol megint turbian lapatok varjak ez egy tengejen van a kompressor lapatjaival ez terei be levegot.
    Szoval nagy magassagban a kevesebb oxigen es levego miatt nagyon visszaesik a teljesitmenye.
  • Dns5000
    ja 800nal tenyleg lenyomja az orrat probald ki 1000m en
  • Dns5000
    prbald ki a Bl-1et 1000m en mar 900korul iranyithatatlan.
  • Dns5000
    na ja de az raketahajtas az me262 gazturbinahoz meg kell levego is marmint a mozgasahoz vagy nem? Persze a raketahoz is kell oxigen de az benne van a Bl-1 ben nem? Mert a levegobol nem tudja annyi oxigent szedni ammennyi a rakea mukodesehez kell. De itt nem kell levego a mozgashoz.
  • Dns5000
    Kiprobaltam belorol de remenytelen :( csak ugy van eselyen ha meszire elmegyek es haturol megyek neki de ugy sem tudom lelonni egybol.
  • Anee
    Nekem még az emelkedési sebességével is bajom van....Nem igaz hogy nem tok 12-14e méterre menni mikor mentek olyan magasan simán...sérülés meg 1100-nál még valóságban a késői szériáknak már nem volt baja...
    A vicc hogy Bl-1el meg felmentem 36ezer!!! méterre s 1200 vizszintes repülés Landing flaps-szel:-) kiengedett lemegy 24ezerre s ott megy 1300-at:-)amikor már 800-nál lenyomta az orrát a valóságban s ezt irják is leírásában...

Na igen egér az használandó, illetve ha single-be mész lehet időt lassítani meg pausolni, ekkor van időd nézelődni....multiban már erre nincs lehetőség ott az érzésre támaszkodsz s arra hogy merre ment amikor még láttad s próbálsz arra menni
  • Dns5000
    bruhuhu, ugy latszik csak kepzeltem hogy jo lett a hang meg nindig ugyanolyan rossz. Viszont az official forumjaban is rengetegen panaszkodnak szaggato hangra ugyhogy nem a crackerek csesztek el :(
  • Dns5000
    hat pasz :)
    na most me262 a1 a2 vel is csak max 820at tudtam menni meg 9km zuhanas utani s. Csak vigyazni kell mert 1000nel letorik a szarnyol egydarab aztan 1100nal meg felrobban :)
    es van egy szep bug is 1000el zuhansz kikapcsolod a hajtomubet es a sebbeseg egybol leesik 220ra :) ha csak 0% ra rakod akkor nem jon elo.
    Idealis zuhaobombazashoz csak az a baj hogy nem lehet visszakapcsoni a hajtomuvet.
    Az official forumba talaltam egy sound beallitast es minden tokeletes meg az me262 hangja is :)
  • antijedi
    a valóságban hogy találták meg :)
    (amugy illik használni egeret hogy nézelődjél és akkor észre lehet venni :D)
  • Dns5000
    nem zuhantam semmit csinaltam egy quick missiont 1000m en kezdtem, felnyomtam a 100%ra aztan beletel vagy 1-2 percbe mire elertem a 868at de lehet hogy kicsit tobbe. Lehet hogy csak fel tankal mentem. Ja es A2 vel nem tudom van e valami turbian valtoztas az A1 A2 kozott majd megnezem az A1 et is. Nekedi is olyan sipitos hangaj van a 262nek? Az elso reszben pedig tok jo hangja volt.
    En nem azt irtam hogy ugyanannyi bit hanem hogy miden bitjuk megegyezik szoval a ket file megegyezik .
    De belulrol hogy talasz megy egy masik gepet, ha egyszer elveszted szem elol? Orakig keingenek egymas mellet mire meglatjak egyast uja?:)
  • Anee
    és hány kilométer zuhanás után? mert nekem ott ilyen 500-600at megy maxx
    Hmm interneten viszon tálltlában realistic nehézségen nyomják vagyis tudnod kell belülről is menni és a műszeres repülést is jó vágni...lokátor mellett ha lesz végképp:-)
    A crackre meg annyit..a nem crackelt is ugyanannyi bitre...nekem reinstall után ez a crack fel s így nem volt gondom
  • Dns5000
    azt hiszem ugy ugy 1500meteren mertem a 868at.
    meg az a2n csak 2mk108 van.
  • Dns5000
    en meg nem neztem, de nem szoktam pilotafulkebol jatszani mert akkor sesem veszek eszre senki meg celozni is marha nehez ugy.
    Leszedtem a crecket a likrol amit adtal de az ugyan az ami nekem a cd is volt minden biteje megegyezik es a hang rosz :(
  • Anee
    Amúgy ha figyelitek a Bf-110 belsejét, észrevehetitek hogy ott van a radarképernyő a gép belsejében.

Ez csak két dolgot vet fel:
    1 A radar /FuG220 Lichtenstein/ nem működik ami NAGY hiba lenne
    2 Mint a fegyverzetet lehet majd felrakni a "szarvasaggancsot"
    Öszintén örülnék ha működne bár elég nehéz 3 képernyőn eligazodni
  • Anee
    Az igazság az hogy a Me262-n lévő Jumo 004B turbinák eléggé retylik voltak és nem birták a hirtelen fordulatszámnövelés.....ezért kell +5össével feljebb tolni
    Az A1 Schwalbe a vadász változat 4xMk108 +24R4M míg a Sturmvogel A2 az a vadászbomber ami tud vinni 500kg bombát.A2-es sohasem vitt R4M-et ezzel is mellélőttek a fejlesztők, de tudott vinni 2db WGr21 200mm-es rakétát a bombafogatón

Ezen felül volt az A1/U4 változat is ami egy darab 50mm-es BordKanone-t vitt, az A5 a felderítő az A2 Albatross az 1000kg külső teherbírósú míg volt egy kétszemélyes A2 ahol a második pilóta az orrban feküdt és gondolom célzott...
    Az a 868 az jó eredmény csak az kellene tengerszinten elérnie....mert a magassággal csak gyorsul a turbinás vadász így a Me262 12-14ezer m-ren már simán ment ezer fölött..
    A hanghiba miatt tölsd le a javított cracket
  • Dns5000
    12 fw190d9 vs 12 la7 minimalis fw190 veszteseg a la7 hulottak mint a legyek.
    12 bf109k vs 12 la7 itt mar vannak bf109 vesztesegek ,de az m108 as cannon valami szuper 1-2 es lesesik egy gep. A lagokkal azert tovabb tar egyett leszedni, visszont sokkal jobban fordulnak.
    Nallam is elojott a hang problema neha nincs geppuska hang meg radio hang sem :(
  • Dns5000
    miben kulonbozik a me262 a1 es a2?
  • Dns5000
    me262 vel repultem 868al vizszintesen.
    900 tol mar elkezd raszkodni a gep rendesen :)
    700 tol mar megszunik a tulmelegedesi problema. De ha leveszed a sebesseget 0ra akkor mar jo esely van ra hogy 20%ra teszed akkor kigyullad egy motor. De szinte marmikor ha felfele allitas sebesseget akar 10% tobbet is a motor kigyullad, mert?
    Es a hangjuk meg mindig nem tetszik :(
  • Dns5000
    a bf109esek jobbak lettek, a lag3makat mar lehet irtani veluk. A la7 viszont brutalis :P