IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    bevallom nem tudok segíteni. nincs meg a clod és ha minden átmenet nélkül ráz a bot az tényleg kellemetlen lehet. Tudtommal nem lehet a ffb erejét szabályozni, de lehet hogy tévedek. Én évekig repültem úgy, hogy ha a nagy kaliberrel lőttem, akkor a bot enyhén de hasra húzott érzékeltetve a nagykali hatását. évek múlva jöttem rá, hogy ez qrwára zavar és csak úgy tudtam kiiktatni, hogy kitöröltem ha jól emlkészem valami mortar file-t a joy rendszer könyvtárából. Azóta már hosszú sorozatokat is lemerek adni és nem csak pötyögök. A pötyögésnek is megvolt a haszna. Csak akkor lőttem, ha biztos voltam a találatban. De hosszú sorozatokkal sokkal élvezetesebb szakítani :)