IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    No akkor kis Clod élménybeszámoló.

Miután egy hét alatt sikerült megmentenem Sarah Kerrigant és nem mellesleg az univerzumot a végső pusztulástól,gépbe pattantam,hogy a csatorna fölött is rendet tegyek.
    Elemér 1 emmel szépen felbaktattam úgy 6 ezer méterre és csendesen szemléltem a békésnek tűnő bárányfelhőkkel tarkított eget.
    A kanális közepe táján egy csoport bombázóra lettem figyelmes ,olasz villás farkúak voltak ,szép kötelékben tartottak a francia partok felé.
    De mögöttük feltűnt egy nem azonosított objektum is ,és gyorsan közeledett feléjük. Na mondom megtekintem és szépen ráfordultam kb 2 ezerrel magasabban voltam így szépen felgyorsultam olyan 650 Km/H ra.
    Spit volt a szerencsétlen ,de el volt foglalva a bomberek becserkészésével ,így igencsak meglepődött amikor végiglőttem,le is borított ,hagytam nem mentem utána. Visszaemelkedtem a jó kis 5-6 K ra és lám lám 3 wellington keresztezte az utam. Miután leestek Dover felé vettem az irány alattam egy kontakt tűnt fel ,de mire odaértem eltűnt ,körülnéztem és nálam egy ezressel magasabban megláttam egy hurrit.
    Teljes gázt adtam és alulról mögé emelkedtem ,hál istennek nem vett észre ,még jó is mert elfogyott a kraft és pont annyi időm volt hogy beleeresszek egy kis sorozatot. Na erre ész nélkül leborított,én kiegyenesítettem ,kissé lejjebb nyomtam a gép órát ,hogy lendületet vegyek ,látom ám,hogy balról alulról próbál rám emelni. Ráfordultam ,végiglőttem tokától bokáig,majd ismét felhúztam. Ezt még kétszer eljátszottuk,majd megunta és kiugrott.
    Közben rádióznak a bomberek,hogy két bombázójuk lapos kúszásban értsd 100 méteren sunnyognak a hajóink ellen. Közel voltam,gondoltam megnézem,hátha lehet ügyködni egy kicsit. Meg is láttam őket ,a hátsóra rázuhantam ,kigyújtottam a bal szárnyát ,majd a lendületet megtartva tovább mentem az elsőre. Az is kapott ,majd még kétszer megcsaptam mire a vízben landolt. Haza felé vettem az irányt ,de látom ám,hogy egy spiti a stukákat inzultálja alacsonyan a francia partok fölött. Ott teremtem majd egy hosszú sorozattal el vettem a kedvét e tevékenység további gyakorlásától.
    Leszálltam.