IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hoppácska😊))<#wave><#taps>
És ez nem csak a zenénének ,elõadóknak szól😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

77PXDrebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Her Laca
Jelzem a COD most baromi jól fut. Nagyon folyamatos az egész még 30-40 gépnél is.

Mert ezek a takarító programok olyan bejegyzéseket is eltávolítanak, amiket nem biztos, hogy kéne. 😊 A hivatalos uninstall csak azokat szedi le, ami tuti nem kell. Így néz ki a protokol:

- Minden program bezár. ( akár vírusírtó is )
- ATI uninstall
- Újraindít
- Telepít
- Újraindít

De én csak simán rátelepítem az elõzõre oszt csókolom! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
NV nél csökkentett? Életemben nem csináltam mást csak rátelepítettem az elõzõre és isten a tanum,hogy soha semmi baj nem volt velük.
Ezek a tisztító progik meg maguk a sátán termékei szerintem😊
Sose tennék a gépemre 😊)
Na mi az senki sem dolgozik?😊)

DummyBoy
De miért nem? Az Ati uninstaller miatt 😊 (szvsz)

Én feldobtam a 11.4-et és kész. Szóval nagy gyakorlatom nincs az Ati drivercserékben xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ATI-nál a hivatalos driver telepítési eljárás nem javasolja a driver cleaner féle programok használatát! 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
nVidia driver cseréhez nem árt elõtte leszedni az elõzõt, majd utána csökkentett mód és ott Driver Cleaner vagy Driver Sweeper ... és utána telepíteni az újat ...

Bár ez Ati-nál is ajánlott, most van valami új lehetõség az nVidia drivereknél - clean install asszem ... az leszed mindent elõtte ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ha mar jol gitarozas...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nagy kaland... Ha az én motoromon lett volna kamera, ennél sokkal durvábbat tudnék mutatni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

úúú ezt mennyi ideje keresem😄 Köszönöm😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
ejj

www.pumaszallas.hu

<#crazya>

www.smart-bus.hu

acidrain
A kis pöcsös is jól nyomja:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
- Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet?
- Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Her Laca

LeonSilver
Én sem egyébként, pedig én elég sokat zenéltem. Nekem ez tetszik rohatttul. Az eredeti is és ez is, nagyon jól nyomja a srác.

Ezzel befejeztem az offot.
Mára 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez eredeti péntekre gondoltam, nem a srácéra 😉

Szerintem Leon az eredeti verzióra gondolt. 😊 A srác meg jól tolja...

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Laikusként azt hittem jól gitározik.Én valószínûeg nem tudnám megtanulni ennyire sem.

LeonSilver
.. és akkor nézd meg ezt amit tegnap is linkeltem. "Csak" 1.788.814 ember látta. (bocs, csak annyira tetszik ez a zene, hogy nem tudok betelni vele)

LeonSilver
Mi jól kiröhögtük, ez a szar meg rajtunk röhög bakker. Már 143.582.764 fasztarisznya látta a szaros videóját.

Xp alatt nem tudjátok miért fagy ki a Cod?
3 OS van a gépemen és az xp-t és win7-et váltogatom a játékoknál.
AI ellen 1v1-ben rendben fut, de ha több gép van a levegõben egyre nagyobb az esély arra, hogy kifagy. Multiban meg szinte azonnal.

Willenbrock
Mingyárt Frájdéj! 😊

MM = Media Markt ?

Legalább annyit tegyél meg, hogy megnézed az elérhetõ MM üzleteket.
A télen 1500Ft-ért vettem ott néhány Cyborg Evo-t, de már eladogattam õket.
Ha szerencséd van, esetleg találhatsz.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én 2006-ban 1500Ft-ért (fogalma sem volt az ócskásnak, hogy mit árul).
Idén is vettem egyet, 3000-ért.

á jó lesz nekem ez is 2700 forintért,saitek st30
ha nem jó,max ennyit bukok rajta (bár el is tudom majd adni)

ha nyerek a lottón úgyis ilyet veszek xD
1:43 nál kezdõdik a móka
LeonSilver
Ja. Az öregség teszi 😄

Egyébként tényleg kurva jó joy.

Her Laca
Nosztalgiázunk,nosztalgiázunk😊)

LeonSilver
Én 2000-ben vettem, valami iszonyat ára volt (30-35k de ezt az akkor fizetésekhez kell nézni).

Csak az X52 mozog hosszú úton, a Cyborg Evo kb. azonos a Microfossal.

Nem fogod elhinni, de pont a legrégebbi, legtöbbet használt MS joyom a legjobb állapotú. Ha jól emlékszem, 2001-es, gameportos.

LeonSilver
Nekem van egy kb. 10-12 éves Microsoft FFB pro joyom. Egyetlen dolog miatt nem használom, mégpedig azért mert ez még a legelsõ verzió és gameportos. Az átalakító meg szar hozzá. Egyébként a võmnél van és tökéletesen mûködik a mai napig.

meg írtad hogy jó a saitek,csak neked túl hosszú úton jár,és ezért maradsz inkább a MS mellet,én meg ha saitekhez szokok hozzá akkor jó lesz az is,
hallottam arról igen,csak azért tettem le a MS-ról mert már nem gyártják...

mikor hagyták abba gyártani?mert olyan 2-3 évnél idõsebbet nem nagyon vennék,kivéve ha garis
Ha tudsz, akkor keress valami aukciós oldalon egy jó állapotú Microsoft USB-s joyt.
Bármilyen Saiteknél vagy Legótechnél nagyságrendekkel jobb.

LeonSilver
Na de a lógitek annyira jó, hogy elég csak mellé lõni az ellennek. Elsõ nekifutásra beszarik a manus amit próbál letakarítani a szélvédõrõl de közben össze is okádja magát, majd az egész anyag a nyakába illetve az arcában landol. A gyomorsav elkezdi marni a szemét amitõl megvakul és már lent is van 😉 Ennyi.

Her Laca
logiteck et nem ajánlom.
Hamar pontatlanok lesznek,ez az általános tapasztalat.
vannak olcsó saitek joyok újak is.

nem nincs ,mondom veszek gameport-usb átalakítót,és úgy jó lesz.
rákeresek,erre nem háromezer forintba kerül 😞
drágább mint a joxstick... (az 2700 Ft)

akkor inkább költök még egy kicsit és veszek egy usb-s joxstickot,de az is saitek lesz,vagy logiteck,azt olvastam azok elég jók.

vagy fél évig kb billentyûzeten játszottam,de mondom joyjal csak jobb lenne 😊

Az egész joysticknál aza fontos nekem hogy halál pontos legyen,meg olcsó viszonylag

köszönöm a választ amúgy,nagyon jó ez a forum,rengeteg hasznos infót találtam itt <#worship>
Her Laca
Most nézem ez game portos. Van hangkártyád ami game porttal rendelkezik?

Her Laca
Nyugi😊
Nem ülünk egész nap a gép elõtt:XD
A saitek jó márka ,jó joy -okat csinál az általad linkelt szerkezetrõl nem nagyon tudunk nyilatkozni,lévén én nem tudok itt senkit aki ilyet használna. De a saitek az jó és megbízható joyokat gyárt ez biztos.
Kérdés mennyi az ára.

tehát jó - e a saitek márka ebben az árkategóriában?
hellosztok!
tanácsot szeretnék kérni.

Kinéztem egy Saitek st 50 -es joy-t,és azt szeretném kérdezni hogy pontos -e ez a márka? Tehát pontosan tudok - e vele célozni?

tudom hogy van nála jobb is,aviator,evo,x52,de kezdésnek egy ilyenre gondoltam.

köszönöm

itt van róla kép saitek st50
köszi
VO101Tom
Prop pitch. Légcsavar állásszög.

www.pumaszallas.hu

mi az a pp?minek a rövidítése?
VO101Tom
Lehet, azt nemtom, nekem tengelyen van, így jó.

www.pumaszallas.hu