IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #50832 Tegnap volt szerencsém megnézni a Red Tails-t. Azaz csak belekezdtem, de fél óra után kikapcsoltam. Valahogy nem jön be. Maguk a légiharcok élvezetesek, de sajnos nem csak a trailerben látott, Me-262-re "rábukfencelő" Mustang mutat be fizikailag... khmmm... érdekes dolgokat.
Kapásból fura volt, hogy az elején P-40-essel repülő szereplők olyan zárt kötelékben repülnek, csapnak le földi célokra, mintha légibemutatót tartanának. Azért a valóságban ennél lazább kötelében repültek.
A filmet ott kapcsoltam ki, amikor a gonosz tekintetű német pilóta (természetesen kamu színű) Messzerét meglövik, s a német pilóta hazarádiózik:
"Achtung! Mayday! Mayday!"
Nem tudom, hogy a nemzetközi légi kommunikációban mikortól alkalmazzák széles körben elterjedten ezt a kifejezést, de nem hiszem, hogy a II. világháborúban a németek használták volna...