IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
OFF:

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

játszhatatlan is, ha az increase/decrease pp-re teszed a gombokat, olyankor mindig elszalad vitorla állásba 😞 de ha increase/decrease pp#1-re állítod be, akkor jó.

Her Laca
Végre a nagykala oda lõ ahova kell.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez igaz. De a Rof ott kezdett kb., ahová a Cod eljutott mára.

A ROF-nak sem 1 hónap kellett mire beállt normálisra.

Ja, akkor leves.<#nevetes1><#nevetes1>

VO101Tom
És ha ott is csak átrepül a fákon? És nem lesz lyuk a földben, ha odacsapod? 😊
Az outerra szépen alakul, szoktam nézni a videóikat.

www.pumaszallas.hu

Ja, nagyon komoly lett a prop. állítás.
Igen komoly sebességet lehet kihozni a gépbõl.

Sanyo lapján lehet látni sok hírt az outreda (vagy mi a neve) rep szim motornak. Szerintem, ha valós a fizika, és képes komoly törésmodellre, non +ultra lehet. Habár nem temetem a codot, bízok a motorban..6 év, az 6 év.
<#ticking> nagyon nagyon remélem , hogy nem ba*ták át a fejünket.
Fél év és úgy is kiderül.

VO101Tom
Maga a térkép, a talaj hiányosságai már az il-2-ben is sok gondot okoztak, pl most is van pár dolog, amit nem tudnak megcsinálni. Vízesést például. Vagy tengerszint alatti talajszintet. Hogy ennek mi a konkrét oka, és tudnak-e, fognak-e változtatni rajta valamikor, azt nemtom. A modder sdk-ra leszek majd kíváncsi, hogy abban mit engednek majd építeni.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Igazság az,hogy a ROF motorja nagyon jól el van találva,szerintem jobb mint az Il é. Lehet jobban jártak volna Olegék ha megveszik😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Értem...a ROF-ban szépen megoldották ha jól emlékszem.<#vigyor>
De azért bizonyos esetekben itt is van kráter, de inkább nem részletezem..még a lap' is látszik amibõl kirakják. Az sokkal jobban zavar(nemtom' csak én vagyok ilyen perverz?!) ahogy a gép törik(nem törik) robbanáskor. Egyszerûen eltûnik,kivéve egy szárnydarabot(általában) inkább akkor ki se rakjanak semmit. Viszont ez a prop' állítás tényleg érdekes, meg megint kicsit jobban megy a game...alakul azért tényleg.
Csak hát a fák ugye..<#alien>

VO101Tom
Ha hiszed, ha nem, a kráter már volt téma 😊
A jelenlegi megoldást azzal indokolták, hogy ha a térkép felületét módosítanák a becsapódások (konkrétan bombákról volt szó), és a proginak minden egyes tereptárggyal ki kéne számolnia, mi az ami elrepül, elég, megsemmisül, mi az ami a kráterbe leomlik (ha belóg egy épület alá pl), mire van még hatással, ezeket mind annyi idõ alatt kéne kiszámolnia, amennyi idõ alatt a robbanás végbemegy, ráadásul ha ezt egy masszív szõnyegbombázás közepén teszi, amikor a bombák hatásai egymást is befolyásolják - nos, ma még nem létezik olyan gép, ami ezt elvinné...

www.pumaszallas.hu

mijki
SIKERÜLT! olyat csináltam amit eddig nem. Felraktam egyszer, elment 640x480-ba, hibányak azt írta verzió eltérés, ezért felraktam mégegyszer és JÓÓÓÓÓÓÓ 😄

És mennek a filmek is 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Pont ezt akartam mondani. A game list opciónál lehet csak látni a frissítés menetét.

ok, kösz

Her Laca
Na akkor rendben van ez a legújabb.
Nem vetted észre amikor töltötte.

1.01.14550

VO101Tom
Régen is az óra állást használták, nem a fokot. Egyszerûbb.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Az nekünk is olyan. Indítsd el a gamét és nézd meg mit ír a jobb alsó sarokban verziónak.

VO101Tom
Csökkentett módban csináld! Akkor le tudja cserélni azt is, amit egyébként normál win indításkor használna, ezért nem engedi változtatni.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Talán kezd igazi szimulátorrá válni a dolog. Ezek az apró ,ámde fontos kis finomságok fogják a késõbbiekben naggyá tenni ezt a játékot.
Most próbáltam egy kis harcot ,majd utána vissza Francia honba,egy jó kis fél órás sétarepüléssel. Állítgattam a PP -t és nagyon jól lehet a magasságnak függvényében használni.
PL 3K-n 50% gázkarállás PP 1/2 10 órában (nem tudom ez hány fok) és szépen 400 al ballagtam.

Ki-be kapcsolgatom de csak a 04.18-i frissítés leírást látom a legfrisseb híreknél.

Her Laca
Magától teszi fel,nem ajánlgat .

mijki
Oké megpróbálom. De én is úgy csináltam, kiválasztottam mindent, jól, letöltöttem, felraktam, azt mondta sikerült, de amikor újra indult kiderült hogy mégsem :S

Her Laca
Letöltöd a kártyádnak és az operációs rendszerednek megfelelõ drivert majd fogod és elindítod a telepítõt.

VO101Tom
Passz. Egy frissítésben semmi trükk nincs, leszed a kártyához való fájlt, és feltelepíted. Ha mégis gondja van, akkor indítsd el csökkentett módban (F8-at nyomogasd mielõtt elindulna a windows, majd válaszd ki) és tedd fel úgy. Letöltéskor a kártya és az oprendszer típusára nagyon figyelj oda, az stimmeljen! Ja, és csakik és kizárólag a hivatalos oldalakról szedd le, ne mindenféle drivert ajánló kamu oldalakról (címsorban látod is).

www.pumaszallas.hu

Egy nyomorult becsapódási krátert, meg némi robbanás utáni anyag szimulálást már igazán betehetnének. Nevetséges , hogy becsapódik egy gép és....lebeg az enyhe szélben a fû,és van egy fél szárny darab a földön meg egy idióta tábortûz. Ultragáz!
Ja, a patchet még nem is néztem, csak ez kikívánkozott.(és a fákon is átmegyek még mindig)<#alien>
Fa*omat..már bocsánat.

Ha elindítom a steamet nem ajánlja fel az update-t, még mindig az ápr 18-i frissítés az utolsó. Hogy lehet ráerõszakolni a patch frissítést?

mijki
OFF:

Tudtok segíteni nVidia driver frissitésben? A karinak a progija már elég régi és frissíteni akarom, mert nem elég friss a mai játékokhoz. Az nvidia oldaláról, majd szépen feltelepült, és amikor újra indítódott a gép, 640x480-on, 4 bit en fut a windows és nem tudtam átállítani. Az nVidia vezérlõpult meg azt mondja hibásan települt fel a szoftver, próbálja vissza rakni az eredetit. Ezután vissza állítottam a gépet, egy nappal korábbi állapotba és a videók mint Media Player-rel, VLC-vel, mindennel akad mint az állat, lefogja a gépet, hang van, kép nincs, de a pl.: youtube-os videók mennek. Azóta az Il-2 Cliffs of Dover is lefagyasztja a gépet.

Valaki letudná írni, mi a szoftver telepítés pontos rendje? És ha feltelepült miket kell beállítani?

ON:

VO101Tom
Te legalább kitaláltad 😊 Hány hsz-t olvastam ma 1C fórumon, hogy játszhatatlan a CEM-el a mesza... <#whatever>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Köszke Tom😊 Ez hiányzott !Hogy valaki le is írja pontosan ,amire én a hanyatló intelligenciámmal csak úgy éppen hogy ráéreztem😊))

fecska
Scottt
Az új peccs elérhetõ valami fájl megosztón?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

VO101Tom
Az új 77-es TS-t.

www.pumaszallas.hu

Nohab
Este röppenésben én is benne vagyok. Mostanában milyen ts címet használtok?
VO101Tom
Ja, Laca. ovastad a javítás listában ezt?
"Fixed Bf. 109 gunsight misalignment;"
Kipróbáltam, a 20-as most már sokkal feljebb megy, oda ahova a kicsi... este tesztelhetnénk 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Én csak megnéztem benne pár javítást, sebességtesztet nem csináltam.

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Más is észrevette hogy gyorsabb lett a CoD vagy csak én érzem így a patch után?

VO101Tom
Több dolog is van, amit forrásanyag hiányában tévesen modelleztek le, a lényeg, hogy ha szólunk nekik, akkor azt kijavítják. És ebben teljesen pozitív a tapasztalat, ugyanez volt a legelején az ívelõlap állítás sebességével, vagy most olyan jelentéktelen dologban is, hogy a junghans óra stopperje ne 30 másodpercet számoljon a kis számlapon, hanem 15 percet (ezeket pl. én tettem fel fórumra). Ez a prop pitch állításról is kb egy hete ment a fórumozgatás, ezt is megcsinálták. Oké, elkúrták a kapcsoló irányát, de ez lényegi dolgon már nem változtat, animációt kell felcserélni. Amiben még gyõzködni kell õket, a hûtõradiátor visszajelzõ pöcök állása, azt is sikerült fordítva leprogramozniuk (ezekkel az irányokkal bajban vannak az animátorok <#idiota>), de fórumon már téma ez is.

www.pumaszallas.hu

Jaj, csak ellenkezem ám... 😊 Nekem is van "fõnököm", átérzem! 😊)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Na, a PP-hez kis adalék, hogy is nézett az ki valójában 😊
(és igen, tényleg elkúrták, használható így is, de majd kijavítják).
Van ez a pikcsör: http://www.cockpitinstrumente.de/instrumente/katalog/schalter/gross/Fl18502-2.gif

Ezen látni, hogy a feliratok a következõk (fentrõl)
- nagyobb
- fordulatszám
- kisebb
- vitorla állás (Segelstellung lenne, de rövidítették Segelstllg-ra, ez ne zavarjon meg senkit 😊 )

A kapcsoló tényleg így mûködött, hogy rugó húzta középre, ha feltoltad, akkor növelte a fordulatszámot (EZT qrták el odakint, õk a légcsavar állásszöget emelik ebben az állásban, ami a fordulatszámot csökkenti ugye), ha lehúzod akkor csökkenti. Legeslegalul volt a vitorla állás, amibe be is tudtad akasztani, ha leállt a hajtómû. Az E4-tõl ezt a kapcsolót a gázkarra építették át, és ott használták, és még automatikus PP állításnál is meghagyták.

Meghagyták, mégpedig azért, mert 2000-es fordulat alatt - azt írja a manual - az automatika nem mûködött. Az egész szerkezet elektromos (angol gépekkel ellentétben, PP nem szállt el hidraulika hibánál, de sokkal lassabb annál), ezért ez nekem furcsa kicsit. Nem termelt elég áramot a generátor, vagy kímélni kell az akkut? Passz. Lényeg, hogy felszállásnál pl. manuálisan kellett 12:00-ra állítani, vagy ha a hajtómû leállt, akkor meg vitorlába (azért volt ott a pöcök, ne kelljen több mint egy percig tartani).

Egyébként tényleg az a poén, hogy most már faszán lehet óra szerint variálni a PP-t, már csak azt lehetne átverni rajtuk, hogy ez 1,5 fokot fordít a lapáton másodpercenként, nem 1-et. Forrásanyagokban ez is az is benne van, bár jobban belegondolva, légi harcban ha finoman kell állítgatnod, akkor meg az a jó, ha lassúbb kicsit, de legalább pontos... mindegy, a sebesség nem is téma egyébként.

Apropo fokok. Akkor most már azt is érdemes tudni, hogy az órán 10 perc az 1 fok a lapáton, 1 óra pedig 6 fok. Elvileg 12:30-tól (22 fokos beállás) 08:30-ig (46 fok) lehetne állítani, de a srácok a vitorla állást (90 fok környékén) is fokozatos állításként hagyták benne, ezért az óra letekeredik teljesen. Ha a PP-nek más hibája nem lesz, akkor ezzel én már nem foglalkoznék 😊 Úgyis fordulatszám szerint használjuk, de ezt mégiscsak jobb ha érti is az ember 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
20 év múlva egyenesen könyörög ,hogy gépezzél😊))

Her Laca
Nono!!! Várjál mán :XD
Én nem tudom,hogy ez így volt e. Csak próbálgattam ,hogy mi az isten csudája lett a PP vel ,és erre jöttem rá.
Szerintem ez az állítási folyamat közelebb áll a valósághoz,lévén az akkori technika kb ezt tette lehetõvé. De még egyszer mondom ,halvány lila pukim sincs róla,hogy ilyen volt e. Utána kéne olvasni .
Minden esetre kezelhetõ , megszokható,éppen most dogoltam egyet így és rendben levõnek találtam.

Sanyo
A páromnál voltam, az is csoda, hogy megengedte, hogy gépezzek egy kicsit. <#puszi> Legközelebb lefordítom, ok? 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ez is felvet ám egy kérdést faterkám. Ha ez így fasza meg így volt anno, akkor miért nem ilyen volt már az elején. Akkor "hazudtak" vagy most? Vannak még illetve lesznek ilyen kis turpisságok?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
mondjuk ha azt veszem hogy ebben az idõben javában repültek az e4-es messzerek automata proppal, és spitek manuális proppal, akkor ehhez képest tök jó hogy van egy messzerünk amin gépészkedni+odafigyelni kell, és van egy spitünk amit nem kell állítgatni
tudom kicsit sarkítok de kb ezt érzem

GOOBY, pls

Her Laca
Cliffs of Dover😊 Mit keresne ott a La7?😊 Dover fehér szikláinál érdekes jelenség lenne😊 Az majd a Berlin of hirig nevû kiegben😊

Willenbrock
Nekem a Bf 109G és a La-7,La-7 hiányoznak a COD-bõl,ezért remélem lesz majd késõbb keleti front is.Persze elõbb javítsák ki az alapvetõ hibákat.

Most próba.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."