IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az outerra szépen alakul, szoktam nézni a videóikat.
www.pumaszallas.hu
Igen komoly sebességet lehet kihozni a gépbõl.
<#ticking>#ticking> nagyon nagyon remélem , hogy nem ba*ták át a fejünket.
Fél év és úgy is kiderül.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De azért bizonyos esetekben itt is van kráter, de inkább nem részletezem..még a lap' is látszik amibõl kirakják. Az sokkal jobban zavar(nemtom' csak én vagyok ilyen perverz?!) ahogy a gép törik(nem törik) robbanáskor. Egyszerûen eltûnik,kivéve egy szárnydarabot(általában) inkább akkor ki se rakjanak semmit. Viszont ez a prop' állítás tényleg érdekes, meg megint kicsit jobban megy a game...alakul azért tényleg.
Csak hát a fák ugye..<#alien>#alien>
A jelenlegi megoldást azzal indokolták, hogy ha a térkép felületét módosítanák a becsapódások (konkrétan bombákról volt szó), és a proginak minden egyes tereptárggyal ki kéne számolnia, mi az ami elrepül, elég, megsemmisül, mi az ami a kráterbe leomlik (ha belóg egy épület alá pl), mire van még hatással, ezeket mind annyi idõ alatt kéne kiszámolnia, amennyi idõ alatt a robbanás végbemegy, ráadásul ha ezt egy masszív szõnyegbombázás közepén teszi, amikor a bombák hatásai egymást is befolyásolják - nos, ma még nem létezik olyan gép, ami ezt elvinné...
www.pumaszallas.hu
És mennek a filmek is 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem vetted észre amikor töltötte.
www.pumaszallas.hu
Most próbáltam egy kis harcot ,majd utána vissza Francia honba,egy jó kis fél órás sétarepüléssel. Állítgattam a PP -t és nagyon jól lehet a magasságnak függvényében használni.
PL 3K-n 50% gázkarállás PP 1/2 10 órában (nem tudom ez hány fok) és szépen 400 al ballagtam.
www.pumaszallas.hu
Ja, a patchet még nem is néztem, csak ez kikívánkozott.(és a fákon is átmegyek még mindig)<#alien>#alien>
Fa*omat..már bocsánat.
Tudtok segíteni nVidia driver frissitésben? A karinak a progija már elég régi és frissíteni akarom, mert nem elég friss a mai játékokhoz. Az nvidia oldaláról, majd szépen feltelepült, és amikor újra indítódott a gép, 640x480-on, 4 bit en fut a windows és nem tudtam átállítani. Az nVidia vezérlõpult meg azt mondja hibásan települt fel a szoftver, próbálja vissza rakni az eredetit. Ezután vissza állítottam a gépet, egy nappal korábbi állapotba és a videók mint Media Player-rel, VLC-vel, mindennel akad mint az állat, lefogja a gépet, hang van, kép nincs, de a pl.: youtube-os videók mennek. Azóta az Il-2 Cliffs of Dover is lefagyasztja a gépet.
Valaki letudná írni, mi a szoftver telepítés pontos rendje? És ha feltelepült miket kell beállítani?
ON:
www.pumaszallas.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Fixed Bf. 109 gunsight misalignment;"
Kipróbáltam, a 20-as most már sokkal feljebb megy, oda ahova a kicsi... este tesztelhetnénk 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
(és igen, tényleg elkúrták, használható így is, de majd kijavítják).
Van ez a pikcsör: http://www.cockpitinstrumente.de/instrumente/katalog/schalter/gross/Fl18502-2.gif
Ezen látni, hogy a feliratok a következõk (fentrõl)
- nagyobb
- fordulatszám
- kisebb
- vitorla állás (Segelstellung lenne, de rövidítették Segelstllg-ra, ez ne zavarjon meg senkit 😊 )
A kapcsoló tényleg így mûködött, hogy rugó húzta középre, ha feltoltad, akkor növelte a fordulatszámot (EZT qrták el odakint, õk a légcsavar állásszöget emelik ebben az állásban, ami a fordulatszámot csökkenti ugye), ha lehúzod akkor csökkenti. Legeslegalul volt a vitorla állás, amibe be is tudtad akasztani, ha leállt a hajtómû. Az E4-tõl ezt a kapcsolót a gázkarra építették át, és ott használták, és még automatikus PP állításnál is meghagyták.
Meghagyták, mégpedig azért, mert 2000-es fordulat alatt - azt írja a manual - az automatika nem mûködött. Az egész szerkezet elektromos (angol gépekkel ellentétben, PP nem szállt el hidraulika hibánál, de sokkal lassabb annál), ezért ez nekem furcsa kicsit. Nem termelt elég áramot a generátor, vagy kímélni kell az akkut? Passz. Lényeg, hogy felszállásnál pl. manuálisan kellett 12:00-ra állítani, vagy ha a hajtómû leállt, akkor meg vitorlába (azért volt ott a pöcök, ne kelljen több mint egy percig tartani).
Egyébként tényleg az a poén, hogy most már faszán lehet óra szerint variálni a PP-t, már csak azt lehetne átverni rajtuk, hogy ez 1,5 fokot fordít a lapáton másodpercenként, nem 1-et. Forrásanyagokban ez is az is benne van, bár jobban belegondolva, légi harcban ha finoman kell állítgatnod, akkor meg az a jó, ha lassúbb kicsit, de legalább pontos... mindegy, a sebesség nem is téma egyébként.
Apropo fokok. Akkor most már azt is érdemes tudni, hogy az órán 10 perc az 1 fok a lapáton, 1 óra pedig 6 fok. Elvileg 12:30-tól (22 fokos beállás) 08:30-ig (46 fok) lehetne állítani, de a srácok a vitorla állást (90 fok környékén) is fokozatos állításként hagyták benne, ezért az óra letekeredik teljesen. Ha a PP-nek más hibája nem lesz, akkor ezzel én már nem foglalkoznék 😊 Úgyis fordulatszám szerint használjuk, de ezt mégiscsak jobb ha érti is az ember 😊
www.pumaszallas.hu
Én nem tudom,hogy ez így volt e. Csak próbálgattam ,hogy mi az isten csudája lett a PP vel ,és erre jöttem rá.
Szerintem ez az állítási folyamat közelebb áll a valósághoz,lévén az akkori technika kb ezt tette lehetõvé. De még egyszer mondom ,halvány lila pukim sincs róla,hogy ilyen volt e. Utána kéne olvasni .
Minden esetre kezelhetõ , megszokható,éppen most dogoltam egyet így és rendben levõnek találtam.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
tudom kicsit sarkítok de kb ezt érzem
GOOBY, pls
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."