IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A bicikli az bicikli,szerintem a nagy része parasztvakítás.
Én annó vagy 8-9 éve a gyereknek összeraktam egy drótszamarat,volt vagy 400 ezerbe. (mondjuk a mai napig megvan és nyaranta használjuk is) de akkortájt beleástam a dologba magam.
Ilyen csapágyozás,olyan monoblokkos csapágy meg a retek tudja még mi ,azt annyi az előnye,hogy ha tönkremegy dobhatja ki az ember az egészet nem csak a csapágy kosarat.Mert tönkre megy ,az hótziher. Vagy ezek a telók. Vicc bameg,hogy városi biciklik teleszkóppal ,mi több első ,hátsó -val vannak felszerelve. Mi a reteknek? Ami meg rendes és érzékelhetően jól működő teló az lazán két kiló fölött van. Hátsó teló?:) Az egy vicc kérem,már régen kitalálták a rugós üléseket:) Na meg a tárcsa fék. Ha csak nem extrém sáros lejtőn kell akkor semmivel sem jobb mint egy jobbfajta régebbi V vagy patkó fék.Max drága a betét bele.
Persze van olyan ahova kell az extrém cucc,de azt a fajta bringázást igen kevesen művelik.
Pár hónapja a gyerek hazahozott egy bicajt,300 ezerért megvehettük volna ,az ára olyan egy milla. Na annak az első telója olyan volt mint a vaj és volt vagy 40 centi útja,a tárcsák olajosak ,váltó az csak hátul ,de az kimondottan arra volt jó,hogy a hegyről ezerrel le lehessen jönni. Kipróbáltam ,a mindennapi használatra alkalmatlan ,kényelmetlen stb volt.Vissza is vittük. ( Szepy megnéztem volna az arcod ha egy olyannal látsz:) )
Szepy. Ha állatokat akarsz látni ,nyáron menj el a hármas határ hegyre.
Na ott az arcok úgy jönnek le a hegyről ezerrel,olyan helyeken ahol én gyalog sem mernék nekivágni.
Szóval tudni kell mire használjuk ,nagy divat lett a biciklizés és ezt az alkatrészek ára is mutatják.