IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #50721 Sajnos mindenütt ez a top téma.:( Az indexen, itt, az origón is ha feljön egy ilyen téma pillanatok alatt a legolvasottabb cikk lesz. A bulvár újságok címoldaláról is ált. a valóságsó szereplők vannak. De van/volt ilyen hogy Győzike show vagy micsoda és van még Jóban rosszban és barátok közt is. Nem akarom megszólni őket, de fel nem foghatom hogy mit tudnak nézni az emberek ezeken az 1000 valahányadik résznél tartó szappanoperákon. Nem vagyok álszent, mert amikor megjelent az 1. Big Brother én is néztem, mert hát ez akkor újdonság volt, + a csapból is ez folyt hogy milyen jó lesz. A 2. rész anyám kedvence volt úgyhogy néha kénytelen voltam azt is nézni, de mára szerencsére csak 2 momentumra emlékszem belőle, arra amikor 1 csajt mondvacsinált indokkal kirúgtak belőle, + amikor roma gyereket kiszavazták a cigányok, azan majd behaltam.:) Azóta nincs az az Isten hogy én ilyeneket megnézzek, esetleg akkor ha pisztolyt szegeznének a fejemhez.:)