IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Bár lehet ezek megyeiek, azért az a pisztoly elhagyás is nagyon gáz.<#alien>#alien>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Isten áldja a pogányokat!
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Sajnos egy ideje nem vagyok gépközelben és nem is tudom pontosan mikor keveredek majd haza. De ha addig nem oldódna meg, majd felhívlak és elmondom nekem mi hogyan van beállítva.
Vagy tudod mit?! Ata-val feltudod venni a kapcsolatot? Õ nagyon profi az ilyesmiben.
www.pumaszallas.hu
minden patchben leírják, hogy "má mingyá majdnem megcsináltuk a fullscreent, de aztán kicsúszott a kezünkbõl"...
Éérted...!<#vigyor5>#vigyor5>
jaj'mán!
www.pumaszallas.hu
Amúgy gáz, mert ezt "mindenképpenre" igérték a multi miatt, avgy mi...
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
nálam a hivatalos 2.2 van fent, nem a béta..én semmilyen fõzött cuccot nem rakok rá
és eddig jó volt kb egy hétig, de most csak szívok
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
a motorola meg kussol róla 😄 még béta állapotú, de hivatalos lesz...
GOOBY, pls
Hoppá, a francia frissítésrõl én is tudtam,(Prohardware ugye? 😊) ) de azt hittem a 2.2 lesz az utolsó hivatalos verzió a Defy-ra. Hivatalosan lesz 2.3.x-is?? De jó lenn! 😊
Én sem cserélném le, jó kis mobil. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
induljon a flééééém <#violent>#violent>
GOOBY, pls
amúgy már kiszivárgott a félhivatalos 2.3.3 is, rövidesen megjelenik
csak ez a b*zi wifi probléma ne lenne...
GOOBY, pls
Igen, ez sajnos hátrány, de ettõl független, én szeretem a Defy-t, mondjuk egy barátom is ezért cserélte le, egy Nexus S-re a Defy mobilját.. (OS frissítések gyakorisága.) 😊
2.2????? A Galaxy S-nél már a 2.3.3-nál tartanak. Én is csak azért használok 2.2.1-et, mert lusta vagyok felrakni az újat.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
Kijött rá a 2.2??? Vagy ez ilyen fõzött ROM?
Szepy jól mûködik a wifi a defy-den?
mióta frissítettem 2.2-re az enyém xar lett, má befonom a szemöldökömet
meg tudnád adni a routered peállításait privátban(scrrenshot vagy ilyesmi?
GOOBY, pls
Van akit errõl a számról zaklatnak?
3612361600
elõször felvettem, és valami zene szólt a vonal tulsó végén, de nem szólt bele senki még akkor sem, amikor már én szóltam bele. Azóta naponta felhív ez a szám és már el van nálam mentve "ne vedd fel néven" hogy véletlenül se foglalkozzask vele ha hív.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro