IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtak mára javítást esetleg? Azért ez is gáz, hogy hallgatnak mint szar a fûben.

Jaj... azért a stuki elhagyása túl megy egy határon! 😄

www.smart-bus.hu

VO101Tom
De ebben az a poén, hogy elsõre nem is jó kocsit szedtek ki a sorból, csak hasonló volt a rendszám. A kerület nem stimmelt 😊

www.pumaszallas.hu

Amúgy pedig a Románok(swat) jók Európában.
Bár lehet ezek megyeiek, azért az a pisztoly elhagyás is nagyon gáz.<#alien>

LeonSilver
Ez akkora HOAX mint ide Jeruzsálem. Akkor keletkezhetne így forgalmad ha visszahívnád a számot. De mivel ez egy mezei szám (+36 1 ***) még ez is kizárt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez nagyon gáz.<#alien>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

TG Gida
Gondolom,ha egy ember ül éppen azon az ülésen ahol bement a robbanóanyag,akkor az is így esik darabokra.

Isten áldja a pogányokat!

Arra azért vigyázz, hogy a múltkor volt már olyan csalás, hogy felhív egy szám, semmi nem történik, de kiszámláznak neked 1000ft-ot hívásonként. Már nem tudom,hol olvastam, de tudom, hogy telefonos csalás volt, és helyi híváskánt jött. Majd megkeresem a linket neked.
Sanyo
Egy fizetõs és egy ingyenes, és ez is. Egyiket sem használom, de a legtöbb értékelõ jókat ír róluk.

De ezek nélkül is lehet: SGS-en: settings / call settings / all calls / auto reject / enable auto reject és add hozzá a számot.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
na úgy néz ki megoldódott, egy router firmware frissítés+egyéb hókuszpókusz kellett hozzá, de most mûxik 😄

GOOBY, pls

Her Laca
Ammá biztos,hogy nem szarral gurigáznak, a ficak is majdnem beledöglött aki azt a rudat a robbanóanyaggal odacsapta😊 Alkatrészeire hullott a jármû😊

Sanyo, mondjál már párat légyszi. Ez a köcsög szám, ma már 20x hív fel! Felakartam hívni a szolgáltatót is, de mivel külföldön vagyok x100 forint lenne a hívás percenként.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Én seeem 😊))) Én nem tudom a sgs mire képes, de hogy a defy teljesítménye döbbenetes, az biztos. Tegyétek fel a NOVA-t vagy a NFS Shift-et. Röccenés nélkül viszi mindkettõt 2.1 ide 2.2 oda.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Túszmentés... orosz módra...
http://www.youtube.com/watch?v=BZThYjiUJ8w
<#idiota>

www.pumaszallas.hu

Nem jól. Hanem hibátlanúl 😊)) kopp kopp kopp

Sajnos egy ideje nem vagyok gépközelben és nem is tudom pontosan mikor keveredek majd haza. De ha addig nem oldódna meg, majd felhívlak és elmondom nekem mi hogyan van beállítva.

Vagy tudod mit?! Ata-val feltudod venni a kapcsolatot? Õ nagyon profi az ilyesmiben.

Willenbrock
Ja kösz,azt hittem ez az oldal már nem mûködik,egy ideig nem jött be nekem.

VO101Tom
Luthier írta is legutóbb, hogy felvettek pár programozót a céghez... ezt ugyan nem írta, de gondolom közben ki is rúgtak párat <#rolleyes>

www.pumaszallas.hu

f24sg
de a vicc, figyelj már:
minden patchben leírják, hogy "má mingyá majdnem megcsináltuk a fullscreent, de aztán kicsúszott a kezünkbõl"...

Éérted...!<#vigyor5>

jaj'mán!
VO101Tom
Pont hogy nem ezt mondta, hanem hogy a multi rendbetétele fontosabb most mint a fullscreen.

www.pumaszallas.hu

f24sg
van egy érzésem, hogy már majdnem megcsinálták a fullscreent, de aztán mégsem...<#beka2>

Amúgy gáz, mert ezt "mindenképpenre" igérték a multi miatt, avgy mi...
Zpogi
Igen néztem 😊,úgy hogy mi köszönjük az infót.

Sanyo
Sanyo
Kösz Pogi, [url=Boulton Paul Defiant videó.]írtam róla pár sort.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Hol a patch? Majd 2 hét múlva?

Zpogi
Jó ez a videó.

PhantomAss
nemááám 😄

GOOBY, pls

Nem cserélnéd el??? <#wow1><#csodalk><#confused>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem igazán jön a patch...

Sanyo
Akkor lehet, hogy a routeren akadt be valami. Az sgs is eldobja idõnként, így ~600 óra uptime után újra szoktam indítani. Egy darabig megint nincs gond vele.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
mármint miért?
nálam a hivatalos 2.2 van fent, nem a béta..én semmilyen fõzött cuccot nem rakok rá
és eddig jó volt kb egy hétig, de most csak szívok

GOOBY, pls

Sanyo
Nekem tök mindegy, hogy milyen telefon, ha megfelel az igényeimnek. Egyébként sgs-em van. 😄

www.pcpilot.hu

Papa01
<#eljen><#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Valószínûleg ezért nem jó a wifi. 😊

www.pcpilot.hu

PhantomAss
igen, már kiszivárgott
a motorola meg kussol róla 😄 még béta állapotú, de hivatalos lesz...

GOOBY, pls

Papa01
OFF:
Hoppá, a francia frissítésrõl én is tudtam,(Prohardware ugye? 😊) ) de azt hittem a 2.2 lesz az utolsó hivatalos verzió a Defy-ra. Hivatalosan lesz 2.3.x-is?? De jó lenn! 😊

Én sem cserélném le, jó kis mobil. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PhantomAss
nem akarok senkit megbántani de a defyt nem cserélném le egy sgs-re 😄
induljon a flééééém <#violent>

GOOBY, pls

PhantomAss
igen hivatalos, francia 2.2, kb egy hete jött ki (az én telefonom fhanszia)a moto updaterrel fel lehet rakni, de csak fhanszia készülékekre egyelõre
amúgy már kiszivárgott a félhivatalos 2.3.3 is, rövidesen megjelenik
csak ez a b*zi wifi probléma ne lenne...

GOOBY, pls

Papa01
off:

Igen, ez sajnos hátrány, de ettõl független, én szeretem a Defy-t, mondjuk egy barátom is ezért cserélte le, egy Nexus S-re a Defy mobilját.. (OS frissítések gyakorisága.) 😊

off

2.2????? A Galaxy S-nél már a 2.3.3-nál tartanak. Én is csak azért használok 2.2.1-et, mert lusta vagyok felrakni az újat.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papa01
Szolgáltatót nem hívtad fel? Nehogy valami kiszúrás legyen a dologból..

Sanyo
Nagyon jó programok vannak androidra, amik a kívánt telefonszámot azonnal eldobják. Észre sem veszed, hogy arról a telszámról hívásod volt.

www.pcpilot.hu

Papa01
OFF:
Kijött rá a 2.2??? Vagy ez ilyen fõzött ROM?

PhantomAss
off:
Szepy jól mûködik a wifi a defy-den?
mióta frissítettem 2.2-re az enyém xar lett, má befonom a szemöldökömet
meg tudnád adni a routered peállításait privátban(scrrenshot vagy ilyesmi?

GOOBY, pls

Sziasztok,

Van akit errõl a számról zaklatnak?

3612361600

elõször felvettem, és valami zene szólt a vonal tulsó végén, de nem szólt bele senki még akkor sem, amikor már én szóltam bele. Azóta naponta felhív ez a szám és már el van nálam mentve "ne vedd fel néven" hogy véletlenül se foglalkozzask vele ha hív.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca

Willenbrock
Tudja valaki hogy meg lehet-e nézni valahol hogy a spit vs 109 szerveren éppen milyen pálya megy,milyen gépkiosztással? Anélkül hogy fel kéne lépni a szerverre.