IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kalandosra sikerült a tv vásárlásom:Kiderült hogy a full HD-s 32"-es LG az nem akciós és kereken 100 ropi az ára.Az akciós csak HD ready.Mindenféle fontos csatlakozó van rajta,néhányból kettő is.Erősen gondolkodtam mi legyen,ennél olcsóbban nem biztos hogy van 32"-es full HD-s.Már éppen rászántam magam a vásárlásra mikor a pénztárnál egy hölgy újabb kedvezményes lehetőséget ajánlott figyelmembe,miszerint ha a budapest bankon át vásárolok akkor 10% kedvezmény jár,és nincs semmi plusz költség(egy évig).Jó akkor hazaugrok a számlaegyenlegért mert az kell hozzá.Megyek vissza-közben beugrik hogy múlt héten lejárt a személyim és még nem voltam benn az okmányirodában miatta.A szerződés így ugrott.Közben az egyik eladó győzködni kezdte a másikat hogy én az ő ügyfele vagyok nem a másiké.A terv most az hogy kiváltom az új személyimet aztán 90 ropiért veszem meg a tv-t.Off vége.