IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.darkcomp.hu/product_info.php/products_id/1294
www.pumaszallas.hu
Hol? mi az?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Jelenleg vegyes a kép. Van infóm hogy nem lesz, a neten fellelhetõ források szerint 2011.05.28-30, de ezt csak a szállásprotálok írják, ami azért gyanús mert szombat, vasárnap és hétfõ, és a tavalyi dátum nagyon hasonlatos: 2010.05. 28-30 (p, szo, va).
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Közben rájöttem, hogy csak azok a gombok nem mûködnek, amik nem a CONTROLSban, hanem a logitech profilerben vannak beállítva. Viszont a gombokat letiltotta, mert a CONTROLSban nem engedte beállítani azokat a gombokat (pl HATSWICH 4 fõ iránya), amiket a profiler "fogott".
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Ötlet?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"We will not release any more details or make any official announcements for at least a few more months. " (2. post)
<#wilting>#wilting><#gonosz3>#gonosz3>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
VO101_MMaister érdeklõdik és így biztosabb ha mutatnánk egyet.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Különben kösz a tippet,megcsináltam a venti vezérlést így játék közben 72 fokos max.
Tom! ja referencia (tégla ) hûtõs,bios kapcsolós,ami azt jelenti,hogy két bios van rajta. Ha kell valakinek érdemes a PH-n utána nézni,vagy az Iponon asszem Solt onnan vette. A legbiztosabb a Giga kártyája.Azok eddig mind sikeresen moddolhatóak voltak.
így néz ki, szép sárga házak vannak :S beállítás: AA-t kivéve minden a legnagyobbon... akadni nem akad a játék mostmár auto tuning be van kapcsolva
(thx Dummy)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@Laca: Olvasom PH-n, hogy érdemes a power tune-t +10%-ra felnyomni... te megtetted?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ha ezzel megvagy, katt az ok-ra, majd a fõoldalon lemented... ennyi! 😊
www.smart-bus.hu