IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Hogy, hogy nem, már nem annyiba kerül a kártya, mint tegnap <#levele>
http://www.darkcomp.hu/product_info.php/products_id/1294

www.pumaszallas.hu

auto tuning be van kapcsolva

Hol? mi az?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

JoeDestroy
Tud valaki idõpontot az idei kalocsai EuropAirVenture rendezvényre?
Jelenleg vegyes a kép. Van infóm hogy nem lesz, a neten fellelhetõ források szerint 2011.05.28-30, de ezt csak a szállásprotálok írják, ami azért gyanús mert szombat, vasárnap és hétfõ, és a tavalyi dátum nagyon hasonlatos: 2010.05. 28-30 (p, szo, va).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Stimmel, tényleg ez volt a baj. Köszi.
Közben rájöttem, hogy csak azok a gombok nem mûködnek, amik nem a CONTROLSban, hanem a logitech profilerben vannak beállítva. Viszont a gombokat letiltotta, mert a CONTROLSban nem engedte beállítani azokat a gombokat (pl HATSWICH 4 fõ iránya), amiket a profiler "fogott".

Si vis pacem, para bellum.

Csak arra próbáltam célozni a noname jelzõvel, hogy így ( "véletlen" elírt árak ) próbálják magukra irányítani a figyelmet.. 😊 Itt pösten is van sok ilyen... berendeled, aztán közlik, hogy mégse annyi... :S

www.smart-bus.hu

*írtam

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

ja bocs én csak általánosságban írták le a véleményemet és nem az árra reagálva 😊 Az ár minden bizonnyal elírás lehet, de egy próbát +ér 😄

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Akkor milyen az amelyik inkorrekt? 😊 Mert, hogy ezen az áron nem jutsz hozzá ahhoz a vga-hoz az fix... kérdezd meg tõlük, hogy ez csak elírás, vagy marketing? 😊

www.smart-bus.hu

talán pöströl nézve noname, de ott miskolcon az egyik legkorrektebb pc bolt. A tulaj ovoda társam volt, de nem ezért vásárlok náluk.

Zpogi
Valszeg az a probléma,hogy feltelepítetted a Freetrack nevû progit,amit ha nem indítasz el - még akkor is,ha nem használod - ez a jelenség fog fogadni. Indítsd el és akkor jó lesz elvileg.

...Vanilla IL2-n jelenség ugyanaz, CONTROLnál RESET DEFAULT után rendeltetésszerûen jó. IL2-1946-on RESET DEFAULT után helyzet a régi, jobbra hátra....

Üdv Urak, kicsi segítség kéne. Újratelepítés után érdekes jelenséget tapasztaltam. A joynak a tengelyei és a gázkarja mûködik, a gombjai nem. A látkép folyamatosan jobbra hátra néz. Ha bármilyen "view" gombot megnyomok, akár HAT SWITCH is, a jelölet irányba fordul, majd egy-két másodperc múlva megint jobbra hátra. Bombázón lövészeket váltva ugyanaz. TrackIR kikapcsolva, BT kikapcsolva. Joy jó, más játékban tökéletesen mûködik. Másik partíción indítva eredmény ugyanaz. Másik telepítésen indítva eredmény ugyanaz.
Ötlet?

Sanyo
Nah, egy kicsit belekeveredtem. Szóval április 26-án megjelent náluk is, a dobozos késik. De úgy nagyjából a lényeg ugyanaz. 😊

www.pcpilot.hu

f24sg
Már úgy érted, május 26-án, nem?
Sanyo
Amerikában április 26-án jelenik meg. Mivel egy ilyen viszonylag kis cég nem engedheti meg magának, hogy egy ekkora piacon hibázzon, nagyon keményen dolgoznak a javítás(ok)on.

www.pcpilot.hu

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

f24sg
Amúgy az egy héttel ezelõtti #2 béta patch óta nagy a kussolás...
f24sg
Na mer' azért, már kezdtem elengedni az utolsó fûszálat...<#lookaround>
Sanyo
Csak az új cuccra vonatkozik. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
http://www.pcpilot.hu/il-2/il-2-sturmovik-battle-for-moscow.html

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

f24sg
Her Laca
Már megoldottam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Köszi. Asszem jobban járok, ha csak az sg-t linkelen MM-nek, nem másolgatok én már ennyit 😄

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nézz már rá ,az iponon van e olyan kártya mint a tied. És mennyi.
VO101_MMaister érdeklõdik és így biztosabb ha mutatnánk egyet.

VO101Tom
<#nevetes1>

www.pumaszallas.hu

Adtam... 😄 Ha eltûnnék napokra, akkor elszállt a tápom... XD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Adjál neki😊 Had szóljon ,ami a csövön kifér:XD Füstöljön az a hardver a szentségit neki.

Nekem most ért el a tudatomig! 😄 Meg nem nagyon mertem piszkálni, mert a 400-s táppal így is eléggé határon vagyok... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hála az égnek😊 Kell a kraft sajna ennek a játéknak,,kb 4 ghz ami már szépen meghajtja.

Her Laca
Persze. Ez le is volt írva valahová ,ahol a moddolást taglalták.
Különben kösz a tippet,megcsináltam a venti vezérlést így játék közben 72 fokos max.
Tom! ja referencia (tégla ) hûtõs,bios kapcsolós,ami azt jelenti,hogy két bios van rajta. Ha kell valakinek érdemes a PH-n utána nézni,vagy az Iponon asszem Solt onnan vette. A legbiztosabb a Giga kártyája.Azok eddig mind sikeresen moddolhatóak voltak.

Hecker007

így néz ki, szép sárga házak vannak :S beállítás: AA-t kivéve minden a legnagyobbon... akadni nem akad a játék mostmár auto tuning be van kapcsolva

LeonSilver
http://prohardver.hu/hir/feloldhato_radeon_hd_6950_osszes_shader_egysege.html

(thx Dummy)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Bár nem Laca vagyok : Tudtommal nem! 2 GB-os referencia nyákos, ref. hûtõs, BIOS átkapcsolós kell

Jaja... ezeket a kalóz akciókat csak a figyelem felkeltés miatt csinálják...

@Laca: Olvasom PH-n, hogy érdemes a power tune-t +10%-ra felnyomni... te megtetted?

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Laca. Bármilyen 6950-es kártya átalakítható 6970-é?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Az árgép még ilyen beugratós. Sokszor van az, hogy az elsõ bolt ami a listában szerepel közel sem annyiért adja mint ami az árgépen szerepel. Ha valaki nem figyel akkor rábaetó van.

Az ilyen noname boltok mindig bevariálnak... én is belefutottam egyszer.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Letölthetõ pdf árlistában is ez szerepel...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Bakker😊 Pedig de szép is lenne,vennék kettõt oszt jónapot😊 Utána kéne nézni,bár a csodákban nem hiszek.

repvez
Még mielött valaki rendelne nézzen a lap aljára és ott van hogy az elirás rossz kép jogát fenntartják, igy nincs mire hivatkozni ha a teljes árat számlázzák
Her Laca

Engem meglepett... minimum fps-ben, és folyamatosságban azt vártam, hogy lesz különbség.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Köszi, legalább van konkrét infó is. Én mondjuk erre tippeltem volna.

www.pumaszallas.hu

Hát úgy néz ki az ssd jelenleg teljesen felesleges a CoD alá. Gyakorlatilag a betöltési idõkben van némi különbség az ssd javára, de az fps-k totál mérési hibahatáron belül vannak... szinte tök ugyanazokat az adatokat kaptam...

www.smart-bus.hu

ezek nagyon jók<#nevetes1><#eljen>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

No... telepítés után elindítod, settings, ott belövöd, hogy induljon a winfossal. Majd "FAN" fül, és a szürke kis négyzeteket tetszés szerint oda mozgatod, ahol szerinted lenniük kell... gyönyörûen be lehet lõni, hogy adott hõfokon mennyit pörögjön a venti.

Ha ezzel megvagy, katt az ok-ra, majd a fõoldalon lemented... ennyi! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca