IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Na viszont ettől a kis autótörténeti felsorolástól nagyot nőttél a szememben!
    Én azt szoktam mondani,hogy nem a mérnökök a hibásak,mert megkötik a kezüket,minap beszélgettem egy koreai mérnök sráccal ezekről,azt mondta ők is tudják,hogy lehetne jobban csinálni,de a terveket állandóan visszalökik költségcsökkentésre...
    Mondjuk a mai mérnökök is megérnek egy misét,én személy szerint 16 mérnök keze alá dolgozom de jó ha 3-4 életképes közülük a többi az excelen,meg a powerpointon kívűl nem sok mindenre használható...

Az E-cabrióról meg annyit,hogy szép meg jó de a 90-es évek eleje óta nem gyártottak olyan autót aminek ne lógnék le az ülőlapjáról.
    A kedvencem a 7es BMW az egyik csapattulajdonosé ahol dolgoztam,versenyre mentünk Portugáliába,én a jobb egybe.
    200 kilóméter után szó szerint zsibbadt mindenem a térdem már kék volt a műszerfal sarkától akkora vasalódeszka van benne műszerfal gyanánt...
    Az is massziroz hűt fűt dalol kanyarodik,mindenféle opciót bekapcsolgatott nekem és a végén már lila fejjel üvöltött ,hogy nehogymá asszondjam a 20millás hamman tunigos csodaautójára,hogy kényelmetlen?!?!?!???
    Pedig az hosszú távon,nem vagyok egy extra nagy ember 197cm\98Kg,de a mai gépek többsége kényelmetlen nekem.
    Azért vannak kivételek,minap beülhettem egy Radical sl3-ba,az is kényelmetlen volt de ennek ellenére nagyon kéne mert brutális vele autózni