IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fröcsögést inkább te produkálsz de akkor menjünk sorban:
"Istenem egy merci fan..." Nem vagyok Merci fan, és azzal kezdtem, hogy ízlés tökmindegy, mindenki azt szeret amit, úgyhogy ezt buktad.
A marketingesek velem nem etetnek meg semmi szart, és a közös padlólemezt meg a fejlesztéseket is nyugodtan meséld másnak, bent dolgozom a stuttgarti központban, tudom miről van szó. Mielőtt ebből levennéd, hogy a nemlétező mundért védem nyugodtan lazíthatsz, mint mondtam nem vagyok rajongó. De szíves engedelmeddel egy nyilvános fórumra leírom a véleményed, akkor is ha ez neked nem tetszik.
Sorold már fel, mivel és hogyan merítettem ki a "fröcsögést" kérlek. Senkit nem szidtam, nem fikáztam. Mondjuk azt te nem írtad le, hogy mitől lenne "nagy rakás szar", és a másik mitől jobb, csak ideköpted.