IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szép Joó Reggelt Mindenkinek !!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(remélem így is marad).
www.pumaszallas.hu
na ez a zseniális
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként a lobbyba aki belép, és ott chatel, látját játékban lévõk is, ez tök jó. Bent próbálgattam ezt-azt, és kérdezték is péran lobbyból, hogy mi a jelszó.
www.pumaszallas.hu
Tegnap Hetti jött rá, hogy a realism beállításoknál ha full real szervert indítasz, akkor letiltja az oldalválasztást, gépválasztást, gép létrehozást, tehát minden ilyen lehetõséget, ami egy dogszerverhez nélkülözhetetlen. Ezeket kikapcsolva teljesen jól mûködik minden.
www.pumaszallas.hu
Kellemes Húsvéti -Teremtés Ünnepeket Mindenkinek !!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Asszem nem bántom tovább😊
Tommal végre tudtunk dogolni saját pályán így most már a saját host is megoldódott.
Este felé összejöhetnénk páran egy kis vircsaftra, egymástól lehet tanulni a legtöbbet😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
PhantomASS neked meg még sok hasonló boldogot! <#integet2>#integet2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Azért ez most nagy különbség,ha nem is a fogyasztás (mert aszt lexarom) de a hõfokok tekintetében nem mindegy. Rögtön hûvösebb is lett a proci,LinX alatt max 70 fokos volt Cooler Master Hypeer TX3 al hûtve,ami ugye nem egy egetrengetõ hûtõ. Van vagy 5 ezer huf.
prime 95 alatt nem ment 67 fok fölé,okosok azt mondják ezek izzasztják meg a legjobban a procit. Felpakoltam 4.5 GHZ re is persze ott másokat állítgattam ,de ott is stabil volt. De 4 GHZ is több mint elég ,egyelõre hagyom itt. Majd lehet veszek valami bitang hûtõt ami jobb mint a TX3 am és majd azzal úgy használom.
Bár nekem asrock lapom van, gondolom kb ugyanazok az értékek
GOOBY, pls
Kiteszteltem a CPU-m.
Kaptam okos tanácsokat,és gondoltam megosztom veled,lévén neked is I5 van
Nos 4 GHZ en a max feszültség 1.248 V. Még variálok vele ,kb 1.200 az amin még stabil a dolog.
A lapom nekem alapjáraton 0.984V ig veszi vissza a feszültséget 1600Mhz en.
Kétszer próbáltam ki, mind a kétszer stabilan, kötelékben repült egy bal szárnyak nélküli BR20 géppár...
PhantomAss neked meg Boldog Születésnapot 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízûen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki. . . adok egy tippet. . . az anyátok néha szokott így becézni!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#taps>#taps><#pias>#pias><#wave>#wave>
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Nekem magyar a Steam, ott Könyvtár - Il-2-re jobbklikk Beállítások és ottvan 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"