IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    Sziasztok,lehet hogy hulyeseget kerdek,letezk-e v.fele program,vagy hol lehet lenezni a video kartyat,hogy mennyire forro,mennyi fok,mennyi kene legyen, nincs sok ismeretem e teren, az en kozep kategorias gt-430-am egy fel ora utan eleg meleg mondhatom forro,ezt tartsa konstanton ,foleg amikor egy jatekot jatszom,barmilyen jatekot,2-3 ora utan kikapcsolom es 10 perc alatt lehul egeszen,,,nem is tudom ez igy normalis? Mas gondot nem vettem eszre,ezt kez ratetellel vettem eszre,leszedtem egyik oldalat a gepnek es ugy is hagytam.........altalaban eddig nem nagyon volt szerencsem a video kartyakhoz,annak idejen ujan vettem a gepet ,2 honap utan vissza vittem kiment a vid. kartya, gyari hiba, kicsereltek .kb. egy ev az is kiment,,most tavaly vettem ezt az 1 -Gb-os gt-430-at,,eddig nincs gondom vele,csupan annyi hogy 1-2 ora utan eleg forro,nem tudom mennyire normalis ez,talan kene gyujtsem a penzt egy masra? Koszonom mind mind annyiszor a segitseget