IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Húú!

Drukkoltam nekik. 😊))

Mindig tudtam, hogy sok mindenre képes, de ilyenbe nem mertünk volna belemenni akkoriban. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Her Laca

Szovjet precíziós technika😊) Impresszív.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Nemrég olvastam egy emberrõl. Ha ezt a cikket 20-25 évvel elõbb olvasom megcsinálom én is amit õ. ITT van, olvasd el. Megéri!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Szakmunkás még lenne,csak nem kellenek,meg ha igen akkor nem akarják megfizetni a munkájukat.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ráadásul most majd az is elmegy aki még van. Az osztrákok a szak és betanított munkásokat tárt karokkal fogják várni mert akárki akármit is mond vagy állít a magyar ember tud és szeret dolgozni ha megfizetik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Én elektro-technikusnak készülök.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Szívembõl beszélsz😊
Jelzem erõsen gondolkodom,hogy fogom magam kitelepülök egy elhagyatott helyre és megtermelek mindent magamnak. Állatot ,növényt stb. találtam is egy helyet egy volt vízimalom. Télen nyáron forog a lapát ,áramot megtermeli,kaja pia ,meglesz ,oszt tojok a nagyvilágra.

Papa01
Na igen, ebben igazad van.. hiány van azokból a szakmunkásokból, akik valóban értenek a szakmájukhoz... és olyan szakmát tanultak, amire a piacnak valóban szüksége van...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Nekem mindegy😊 Csak már tudnánk multizni😊 Egyszerûen nem tudok eülni a választott gépbe,nem enged kreálni . Oldalt kiválasztom ,gép megvan de onnan sehova. Ez az én hostomra értendõ.Ja és utána már nem enged másik oldalt választani.

LeonSilver
(bocs az elütésekért de ez a téma annyira fel tudja bennem baszni a cukrot (nem a magyart mert ugye az már nincs), hogy csak na..)

LeonSilver
Na ezért kellene picsánrúgni itt néhány embert. Mindenki diplómát akar, szántani, vetni állatot tartani meg senki. Kíváncsi leszek rá, hogy 10 év múlva mi a faszt fogunk enni?! Bölcsészt vagy mûvelõdésszervezõt? Mert hogy addigra nem lesz aki vessen és arasson. Meg nem lesz fizika, kémia, matek tanár sem. Nem a szarfaszu politikusokat kell megfizetni hanem a parsztokat (a szó nemes értelmében vett parasztról van szó) meg a melóst, hogy meg tudja fizetni a tényleges árát a termékeknek. Azért az neveccccsséges, hogy szlovák meg a faszom tudja milyen tej van a boltokban. Ehhhhhh... bocsánat.

Egyszer vámoltattam a sváboknak valami cuccot kifelé, egy ismerõsöm meg akkor hozott befelé 2 kamion holland hagymát...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én hagymát csak étkezéskor látok.
Hozzáteszem, hogy a makói boltokban is kínai meg egyiptomi hagymát, marokkói paprikát árulnak...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Délután hostolni fogok az új bétával, kinek hány órától jó?

www.pcpilot.hu

Her Laca
Makói vagy?😊 Van hagymátok eladó? Elegem van a kínai hagymából:XD

LeonSilver
Én már kipróbáltam, kicsit ostoba a kezelése de annyira nem rossz.

Makón??? <#csodalk><#conf><#wow1><#eplus2>

Majd délután Szegeden a Plázában. (Rohadt jól fogok kinézni paintball ruhában, festékfoltokkal tele...)

Her Laca
Kiesik a futó ha olyan helyen találjuk el. Gumit is kipukkaszthatjuk.
Apropó. Tud konvertálni a track ból ,van valami beépített kütyüje. Ehhez momentán (máshoz is) hülye vagyok,de ránézhetne valaki.

Her Laca

Her Laca
[/url][/img]

A "nincs micro lag" közepes beállításra értendõ.
Nem is írtok semmit az ffb-rõl? Nekem nagyon bejön. Maxon. használom,igen kemény.

Her Laca

"Hozzáteszem, virágbóti edition, amin az utolsó hivatalos patch nem volt fent, a két béta került egymásra."

Szerintem itt van az eb elhantolva. Ezekkel több a gond, ahogy olvasgatom.
Nincs mese,irány a bolt😊

"Mintha simábban vezethetõ lenne.
Én futás teljesítményben nem láttam változást ,de majd megmérem ,mennyik az FPS ek."

Nekem egy kicsit darabosabbnak tûnik, kétszer meg is akadt 1vs 1-ben a Patak felett.
Az fps mintha egy hangyafaxnyit csökkent volna, nem jelentõs.

Hozzáteszem, virágbóti edition, amin az utolsó hivatalos patch nem volt fent, a két béta került egymásra.

Her Laca
"Én jelenleg attól kapok agyfaszt, hogy a 110-es angol kokárdával repül. Mármint a kvikk missionban."

Több komolyságot Fater😊
Zsákmányolt gép ,oszt annyi.
Ha csak ennyi lenne a baj asszem tapsikolhatnánk:XD
De amúgy jobb lett a húszas ,mintha erõsebb lenne (lehet csak szerencsésen találtam el az enemit) ,meg azt vettem észre ,hogy talán ugyanazon joy beállításokkal kevésbé ideges a gép viselkedése.
Mintha simábban vezethetõ lenne.
Én futás teljesítményben nem láttam változást ,de majd megmérem ,mennyik az FPS ek.

LeonSilver
Nálam még akad mikrolagocska de szerintem is lényegesen jobban fut mint elõtte. Én jelenleg attól kapok agyfaszt, hogy a 110-es angol kokárdával repül. Mármint a kvikk missionban.

Nagyon brutális a Béta. Nálam: jobban fut , nincsen micro lag. Van vs. NAGYON ÁLLAT AZ FFB!!!! <#integet2>
Alakul ez, alakul...

DummyBoy
Én is ... mondjuk én le is cseréltem a fileokat gyorsan azokra amiket az IL-2ben használtam 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

repvez
liprobáltam, eddig vegyesek az érzelmek, mert játék alatt nem vettem észre romlást az fps-ben , és a quickmissionnál bejött egy uj képernyö egy briefing és egy térkép a bevetésröl, ja és egy vsynk opcio.
Eddig ennyit vettem észre különbséget.Ami nem tetszik hogy most álandoan kilépeget az asztalra miielött betöltené a pályát vagy ha modositok a beállitásokon és van amikor vissza sem tér onnan, hallom hogy jár a motor, de a tálcán nincs lent az ablak és nem tudok visszaváltani a játék képernyöre.
VO101Tom
Elvileg már az elõzõ patchban is benne volt a többmagos kihasználtság, pontosabban az addigiakhoz képest egy külön mag szolgálja ki a textúrák kezelését. Ennyi történt (readme szerint).

www.pumaszallas.hu

repvez
valakinek esetleg tapasztalata vele már? a külföldiek közül nem mindenki boldog, sokan fps csökkenést és egyéb hibákat sorotak ahogy belepörgettem a topikba.
Az a pach még várat magára ami a több magot jobban kihasználja?
Basszus... pont ezen agyaltam mikor szó volt róla, hogy nem lesz... 😊) Na mindegy, a lényeg, hogy mukodj...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Ez nem feltétlenül baj. 😊 Holnap délelõtt tudom csak kipróbálni, de így is nagyon örülök neki.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Az FFB fileok az IL-2-bõl valók 😊

LeonSilver
Mirüvanszó?

Onnan rakták át? 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Minden elismerésem, problémamegoldásból ötös ... (Vannak olyan kukacoskodó emberkék, akik összehasonlították az ffe fileokat az il-2-esekkel ... és lõn Világosság lett 😊

<#eljen>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Fasza

Her Laca
Van ujj béta patch.

Itten ni

telepíted a játékot a steam mappába, aztán átmozgatod tetszés szerinti helyre az il2 könyvtárat, végül csinálsz egy junctiont (win7 alatt) "mklink /j <steames folder> <új folder>" és kész 😊

mijki
A #39655. hozzászólásomat visszavonom. Hülyeség a kettõt együtt említeni. Jó lesz a CoD, csak idõ kell neki.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Holnap délután? Ilyen hamar? <#eplus2>

Sanyo
Közvetlenül azután, hogy megvetted az eredetit.

www.pcpilot.hu

mijki
Arról van hír, hogy E-4 és E-7 mikor lesz?

Sanyo
Az offline kampány része, ahogy a cikk végén is olvasható.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Emillel😊 Ezt elfelejtettem

Her Laca
Gyerekek. Mit vettem észre.
Konstans forduló farokra trimmelve koppig stabilan tartja a 300-320 ,sõtt van ahol a 350 et is. Lefordultam a Spitet,mondjuk ez AI volt.
A lényeg ,hogy semmi sebesség kopás.

VO101Tom
Azt, ha végigrepülöd offline a történeti részt, abban lesz szerepe, megtörtént eset.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Jut eszembe a revit nem tudtam felkapcsolni😊 úgyhogy a célkereszt kissé homályos volt.

Her Laca
Nos kipróbáltam dogfight ban a spitet. Eddig csak London felett repkedtem vele. Konklúzió. Hûtõt félig nyitod,olajradiátort kicsit ,csutka gáz,majd lelõsz 6 emilt ,PP hez nem is nyúltam,,lõszer elég volt . Ennyire komoly a menedzsment. Ha induláskor leveszi az ember a gázt és mindent beállít utána maxon járathatja a végtelenségig.
Csóró emilek nem ellenfelek. Ja ez Spit Ia volt.