IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Oldalról már hallani a másik gépet, mert ugye a légcsavar is onnan a leghangosabb. De van egy olyan bug, ahogy messziről, 2-300m-ről már hallja az elöl lévő ha közelítenek hozzá. Azt hittem ezt mondod, ez egyértelműen bug, és tegnap pl több alkalommal megfigyeltem én is.
Bombázó azért necces ezen a térképen, mert qrva messziről indulnak, M2, O1 asszem. De benne lennék én is egyszer, mostanában tanulgatom a bombázókat, Br-20 kifejezetten tetszik. Salvo módban oldva egyszerre dob el mindent, az nagyon odacsap, ahova betalál :). A He111 robotpilótája kicsit zavaros még, meg a bombavető automatikával sem találtam el még semmit, de London azért még menne :) De lehet a Ju88 lenne a jó választás, lévén az a leggyorsabb elvileg az összes közt.