IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
na, de tényleg
ha jól teljesít a játék ati-n akkor én is veszek egy 6950-est
de azért félek kicsit..hiába a rossz emlékek
amúgy ati kártyán is full grafikán a nagyobb városokban a házakat kör alakban rajzolja ki?
asszem ezt a lod vagy mi..engem idegesít

GOOBY, pls

Nesu
A 267.52 Driver meg leégette a GTX 590 -es kártyát .<#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nem szabad egyik felé sem elfogultnak lenni... 😉

www.smart-bus.hu

Nesu
<#eljen>
Én kölyök korom óta nVidia örült vagyok ,azóta csak egyszer vettem ATI kártyát .Nem nyerte meg a tetszésem .
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Ilyen az ember... az igazság mindig fáj!! <#ravasz1><#kuss><#duma><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Nesu
<#wave>
Hu vazze ez majdnem fajt ,de kibirom <#eplus2>

<#integet2>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

NV kártyához nyilván! 😄 Egyébként meg semmi különbség nincs már a driverek terén... egyformán tartalmaz hibát mindkettõ. 😉

Flém on:

Ma már csak a fanatikus zöld hályogosok vesznek NV kártyát... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
hát, még így is inkább egy nvidia driver mint öt ati 😄
flééééém <#vigyor>

GOOBY, pls

Nem, csak nem keveset vártam a GTX460-l egy új driverre... hiába! 😊) Az NV sportot ûz abból, hogy 4-5 havonta adnak ki friss drivert. Ezzel semmi gond nem is lenne, ha hibátlanok lennének a driverek... no, de nem azok! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Csak nem titokban egy GTX580 ad van? Minket meg altatsz😄Hoppácska. Már ,hogy a driver megjelenése így megszólalásra késztetett😊) Kis huncut.

PhantomAss
jaja, érezhetõ a gyorsulás
amúgy a tálcán is megjelent nekem egy kis control panel ikon, eddig ilyen nem volt (legalábbis én nem vettem észre)

GOOBY, pls

Majd fél év után már ideje volt! 😄

www.smart-bus.hu

Vogel
Ez az új 270.61 nvidia driver nagyon odabasz. Sokat javított a helyzeten.

Gyakorolj egy Beaufighter ellen, és csak "Beobachtung" lõszert tárazz be a géppuskákhoz.(Ne csinál kárt, de villan a találatkor)
Gépágyúval meg ne lõj 50-70m-nél messzebb.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

repvez
Tud valaki segiteni hogy a dxtweak progit hogyan tudom használni w7 32 biten? mert valahogyan be kéne kalibrálni a joyomat, de win alatt az x y tengelyek csak a végértékeket érzékeli a program meg nem indul el kompatibilitás modban sem nem tudom melyik a legujabb verzió belöle de a dxtweak2.exe progit töltöttem le.
PhantomAss
szépen ég ha eltalálod
én tegnap kb egy órát gyakoroltam qm-ben de szinte csak a véletlenen múlik hogy emilel eltaláljak bármit is
bezzeg huurival+spittel olyan egyszerû célozni gogy egy legyet eltalálok

GOOBY, pls

Her Laca
Viszont szépen ég😊) Mármint a vászon.

Azt ne felejtsd el, hogy a Hurri csõváz-vászonborítással, a 20-as nem annyira hatékony ellene, mint a Spit ellen. (Valóságban így volt. Azt nem tudom, hogy belevették-e a sérülésmodellbe)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szedd le a virágbótit, és döntsd el, hogy megéri-e?
Szerintem igen.

Willenbrock
Ezzel én is így vagyok.Elõbb úgyis a gép fejlesztésére kell gyûjtenem a pénzt,mire ezzel megleszek addigra biztos kiforrott játék lesz a CoD.

Nem szenvedek vele amíg nem fut elfogadhatóan a többségnek. Ha pénzt adok valamiért akkor legyen meg a színvonala. Vagy legyen olcsóbb. A leírásaitok alapján kurvára nem ér meg 8 rongyot nekem, akármennyire il2buzi vagyok is.

Veheted már most...nagyon alakul. Néztem pár törés tesztet, sokat javítottak rajta...de még nagyon sok minden hiányzik.

Addig meg a fishing simulatorral elvagyok még 😉

Hiiiiinnnnye! Pedig má' kezdtem rávenni magamat, hogy megveszem végre. Na majd 2 hét múlva a következõ patch...

V Domino
Nekem is ez a tapasztalatom.Mondjuk hiába találom el,a 20 millis egy rakat fos,semmit nem ér.😞

R.I.P. White Europe

Hali. Bemegyek egy szeróra és egy idõ után repülés közben timeouttal kidob. Mi a f***ért?

asw27-nek. Repültem Miskolcon, de csak átstartom volt. Vittem oda egy Piratot. Nem-nem én vagyok az a reptérpk. Én Nyíregyen, Szolnokon Keméten repültem. No meg néhány más helyen. ( Dunakesz, Farkas-hegy, stb.)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gyerekek, felraktam az árnyékokat.-25 fps, de olyan gyönyörû , hogy hihetetlen.

PhantomAss
hát vazze ezt nem hiszem el...az új driverrel meg fullosan játszható london, viszont a francia város picit rosszabb (18-20fps)

GOOBY, pls

Ez így szörnyen hangzik... 😄

www.smart-bus.hu

Na azért itt tuti valami árulás van... nekem a francia város felett 8!!! fps-re leesik, de London felett megvan a 15-20 alacsonyan. A tapasz elõtt jobban ment... ( nekem már a béta is rontott )

www.smart-bus.hu

Sziasztok, akkor most én is csatlakozom, nálam a peccs frankón dobott végre a teljesítményen, abszolút akadásmentes és gyönyörû a táj maxra tolt graffal... így kellett volna kiadni.
Rakjad újra az egészet, lehet a módok, vagy a béta kavar be.

Solt is veres, és neki is rosszabb lett.

PhantomAss
ha ez így megy tovább én is átállok a veresekhez 😄
az pedig viccnek nagyon durva lenne..

GOOBY, pls

PhantomAss
hopp, de
ma jött ki, töltöm is a drivert
de amúgy tényleg sokkal rosszabb lett a játék...
a francia város amitírtatok full garfikán szaggatás nélkül megy, london viszont játszhatatlan
nem diavetítés hanem állókép...

GOOBY, pls

Her Laca
Itt valami hardveres dolog lehet.
Poginál is simán megy ,nálam is ,pedig Poginak AMD procija van.
Rozsdás is azt mondja ,hogy nála is simábban fut.

London felett is rosszabb lett.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Egy gyors konklúzió.
Biztos ,hogy simább lett,szinte folyik a játék,eltûntek a mikro akadások,és még el is találom amit lövök. Lehet az volt az oka?
Minden esetre nálam hibátlan.

Solt! Ne azt a retek várost nézd ,összességében mit mutat a dolog?
Phantomas!
Nincs új driver a videó kártyához?

😞

www.smart-bus.hu

Blue Scorpion írta a hivatalos fórumon:

"For whatever reason fps took a nosedive, the beta was much better but this "official patch" was a step backwards on my system "

Szóval nem vagytok egyedül...

Nekem is rontott a tapasz a teljesítményen... ( azon a helyen amit említettem korábban )

www.smart-bus.hu

Új patchet felraktad?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Urak! Van köztetek olyan autószerelõ aki képben van MB Sprinter terén? Új szerelõt keresek, és jó lenne valami megbízható emberkét találni

www.smart-bus.hu

PhantomAss
hát nálam egyre rosszabbul fut a játék
amikor megvettem szinte max grafikán játszható volt mindenol, most meg london annyira akad hogy 1-2 fps, diavetítés, még ha leveszem a garafikát akkor is
ki érti ezt?

GOOBY, pls

Köszi. Akkor holnap megyek Szegedre.

Köszi a cikket. Ez most nekem nagy segítség lesz. <#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Üdvözlet!

Urak, mi történt a játékkal? (Meg a videokártyámmal? <#hamm>)
Tegnap este, minden low beállításon: 17-19 FPS volt Dover fölött. Ma a patch után 117... Igaz a 8800 GTS is lecserélõdött egy GTX560-ra, úgy tûnik, jó vétel volt.

A beállítások felhúzásával próbálkozok éppen, most 4 X anti aliasing mellett, a bal oldali opciók high, a jobb oldaliak medium állásban, fû és árnyék nélkül, Dover fölött 85 az FPS, London felett földszinten 45. A látvány így is döbbenetes az Ultrapackhoz képest. A kártya süket csöndben jégcsapokat gyárt, miközben 98-99 %-on megy.

A vas: E8400 processzor 3,8 GHz-re húzva, P5E deszkán,Gigabyte GV-N560SO-1GI kártya, 4 GB RAM, WIN7 64 bit.

Zzoli

Sanyo

www.pcpilot.hu