IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Minden tiszteletem! Tisztelem és becsülöm a kézmûveseket, csináljanak akár fémbõl valami vagy egy "egyszerû" rajzot. Volt egy rokonom aki kovács volt, gyerekként qrva sokat lábatlankodtunk a mûhelyben, kíváncsian és néha kicsit félve néztük amikor a lovakat patkolta. De jó is volt bakker... Nagyapámnak voltak lovai, szekere. Nagyon szép emlékeim vannak a gyerekkoromról.

(bocs, hogy széjjel offolom a tápikot)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Igen, igen.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Persze csak a Csatorna felett, London képregény lesz.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
69-es vagy Lacus? És azokat a cuccokat Te is csinálod? Mármint ami a honlapodon van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

1024x768-ban lehet, hogy normálisan futni fog.

LeonSilver
320*240 😉

Milyen felbontásban akarsz játszani?

LeonSilver
pedig de

Sziasztok. Egy batortalan kerdes , a gepem Pentium4 intel dual core 1.8 ghz 2 gb ram vga 1 gb n vidia gtx 460 windows service pack 2 ,eleg-e ez a jatekhoz ,vagy mit kell meg cserelnem , remelem nem az egesz gepet koszonom
Her Laca
Bátraké a szerencse😊Hogy engem Solt meddig agitált😄 Bár ha az autóm nem romlik el akkor 580 van ,beszélhettek volna .No de a konklúzió az ,hogy én nem bántam meg,ezért a pénzért nagyon komoly a teljesítménye fõleg mint 70 es.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VIP jogok felvétele... ( egy évre 960.-Ft )

www.smart-bus.hu

Hogy csináltad a hsz. megváltoztatását??? <#wow1>

Óóó fák... 😄 Mondom én, hogy füsttel mennek a vga-k... ha kimegy belõle, akkor annyi! 😄

www.smart-bus.hu

PhantomAss
na, de tényleg
ha jól teljesít a játék ati-n akkor én is veszek egy 6950-est
de azért félek kicsit..hiába a rossz emlékek
amúgy ati kártyán is full grafikán a nagyobb városokban a házakat kör alakban rajzolja ki?
asszem ezt a lod vagy mi..engem idegesít

GOOBY, pls

Nesu
A 267.52 Driver meg leégette a GTX 590 -es kártyát .<#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nem szabad egyik felé sem elfogultnak lenni... 😉

www.smart-bus.hu

Nesu
<#eljen>
Én kölyök korom óta nVidia örült vagyok ,azóta csak egyszer vettem ATI kártyát .Nem nyerte meg a tetszésem .
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Ilyen az ember... az igazság mindig fáj!! <#ravasz1><#kuss><#duma><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Nesu
<#wave>
Hu vazze ez majdnem fajt ,de kibirom <#eplus2>

<#integet2>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

NV kártyához nyilván! 😄 Egyébként meg semmi különbség nincs már a driverek terén... egyformán tartalmaz hibát mindkettõ. 😉

Flém on:

Ma már csak a fanatikus zöld hályogosok vesznek NV kártyát... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca

PhantomAss
hát, még így is inkább egy nvidia driver mint öt ati 😄
flééééém <#vigyor>

GOOBY, pls

Nem, csak nem keveset vártam a GTX460-l egy új driverre... hiába! 😊) Az NV sportot ûz abból, hogy 4-5 havonta adnak ki friss drivert. Ezzel semmi gond nem is lenne, ha hibátlanok lennének a driverek... no, de nem azok! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Csak nem titokban egy GTX580 ad van? Minket meg altatsz😄Hoppácska. Már ,hogy a driver megjelenése így megszólalásra késztetett😊) Kis huncut.

PhantomAss
jaja, érezhetõ a gyorsulás
amúgy a tálcán is megjelent nekem egy kis control panel ikon, eddig ilyen nem volt (legalábbis én nem vettem észre)

GOOBY, pls

Majd fél év után már ideje volt! 😄

www.smart-bus.hu

Vogel
Ez az új 270.61 nvidia driver nagyon odabasz. Sokat javított a helyzeten.

Gyakorolj egy Beaufighter ellen, és csak "Beobachtung" lõszert tárazz be a géppuskákhoz.(Ne csinál kárt, de villan a találatkor)
Gépágyúval meg ne lõj 50-70m-nél messzebb.

repvez
Tud valaki segiteni hogy a dxtweak progit hogyan tudom használni w7 32 biten? mert valahogyan be kéne kalibrálni a joyomat, de win alatt az x y tengelyek csak a végértékeket érzékeli a program meg nem indul el kompatibilitás modban sem nem tudom melyik a legujabb verzió belöle de a dxtweak2.exe progit töltöttem le.
PhantomAss
szépen ég ha eltalálod
én tegnap kb egy órát gyakoroltam qm-ben de szinte csak a véletlenen múlik hogy emilel eltaláljak bármit is
bezzeg huurival+spittel olyan egyszerû célozni gogy egy legyet eltalálok

GOOBY, pls

Her Laca
Viszont szépen ég😊) Mármint a vászon.

Azt ne felejtsd el, hogy a Hurri csõváz-vászonborítással, a 20-as nem annyira hatékony ellene, mint a Spit ellen. (Valóságban így volt. Azt nem tudom, hogy belevették-e a sérülésmodellbe)

Szedd le a virágbótit, és döntsd el, hogy megéri-e?
Szerintem igen.

Willenbrock
Ezzel én is így vagyok.Elõbb úgyis a gép fejlesztésére kell gyûjtenem a pénzt,mire ezzel megleszek addigra biztos kiforrott játék lesz a CoD.

Nem szenvedek vele amíg nem fut elfogadhatóan a többségnek. Ha pénzt adok valamiért akkor legyen meg a színvonala. Vagy legyen olcsóbb. A leírásaitok alapján kurvára nem ér meg 8 rongyot nekem, akármennyire il2buzi vagyok is.

Veheted már most...nagyon alakul. Néztem pár törés tesztet, sokat javítottak rajta...de még nagyon sok minden hiányzik.

Addig meg a fishing simulatorral elvagyok még 😉

Hiiiiinnnnye! Pedig má' kezdtem rávenni magamat, hogy megveszem végre. Na majd 2 hét múlva a következõ patch...

V Domino
Nekem is ez a tapasztalatom.Mondjuk hiába találom el,a 20 millis egy rakat fos,semmit nem ér.😞

R.I.P. White Europe

Hali. Bemegyek egy szeróra és egy idõ után repülés közben timeouttal kidob. Mi a f***ért?

asw27-nek. Repültem Miskolcon, de csak átstartom volt. Vittem oda egy Piratot. Nem-nem én vagyok az a reptérpk. Én Nyíregyen, Szolnokon Keméten repültem. No meg néhány más helyen. ( Dunakesz, Farkas-hegy, stb.)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gyerekek, felraktam az árnyékokat.-25 fps, de olyan gyönyörû , hogy hihetetlen.

PhantomAss
hát vazze ezt nem hiszem el...az új driverrel meg fullosan játszható london, viszont a francia város picit rosszabb (18-20fps)

GOOBY, pls

Ez így szörnyen hangzik... 😄

www.smart-bus.hu

Na azért itt tuti valami árulás van... nekem a francia város felett 8!!! fps-re leesik, de London felett megvan a 15-20 alacsonyan. A tapasz elõtt jobban ment... ( nekem már a béta is rontott )

www.smart-bus.hu

Sziasztok, akkor most én is csatlakozom, nálam a peccs frankón dobott végre a teljesítményen, abszolút akadásmentes és gyönyörû a táj maxra tolt graffal... így kellett volna kiadni.
Rakjad újra az egészet, lehet a módok, vagy a béta kavar be.

Solt is veres, és neki is rosszabb lett.

PhantomAss
ha ez így megy tovább én is átállok a veresekhez 😄
az pedig viccnek nagyon durva lenne..

GOOBY, pls

PhantomAss
hopp, de
ma jött ki, töltöm is a drivert
de amúgy tényleg sokkal rosszabb lett a játék...
a francia város amitírtatok full garfikán szaggatás nélkül megy, london viszont játszhatatlan
nem diavetítés hanem állókép...

GOOBY, pls