IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bralph
    Átírom majd nick-et, Condoros hozadék, ott a névből jön a farokjel többnyire. Lacáéknak az lején még sikerült beköszönni.
    Azt tudom merre járok, csak földrajzi jellegzetességekre, távolságra fokra, van alapból beállva az agyam, a városokat az elején helyre kellett tennem. Hála a Ts-nek a ti pozíciótok is tiszta volt végig, plusz 1000-1500-al feljebb követtem az eseményeket "az is mesza" szerepben. :)
    Akik eddig megleptek azok mind 4,5k körül , mert többnyire szintben és lefelé sasoltam. Páran direkt így vadásznak 5-6k között. Lejjebb főleg csak becsapkodva járok.
    A vörösök viszont 0-300 között operálnak a célpontokra, ez többször is kiderült és nem látni ilyen magasból...