IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #49712 Hogy legyen vmi kis on is.;)
Ma kipróbáltam az 1946 4.11-es patch-et és tetszik. Sokkal szebb lett a gépek textúrája(főleg a Messereknek) és tetszenek a repülhető bomberek is.:)
Bár már a Hs-123-as is repülhető lenne, nagyon szép gép, valóságos mozdony kinézete van. A Kuban térképen csak most vettem észre hogy vannak többtornyú T-28-as harckocsik. Ezek régebben is voltak vagy csak ezzel a patch-el jöttek? Érdekes a Tse-tse Mosquito ágyúja is, fogja magát és néha magától elakad. Az is jó hogy ki lehet kapcsolni a bomba gyújtó szerkezeteket, én ki is kapcsolom, addig amíg meg nem tanulom használni a beállításokat. Érdekes ez az új fejmozgás is, de már meg is szoktam. Ami viszont ijesztő, hogy ma leszedtem egy Catalina-t és a zuhanó gép szárnyán keresztülrepültem, de a gépemnek semmi baja sem lett..... Kiugrásnál habár ledobom a kabintetőt de az a külső nézetben úgy látszik, hogy még mindig a gépen van, a légvédelem még mindig lő cefetül ha az ell. gép közvetlen közelében vagyok, azok a rohadt fák kaphatnának már végre ütközésmodellt és az sem ártana hogy ha összeütközöm a lelőtt géppel, de a gépem előbb ér földet attól még igazolhatnák mint győzelmet, ha már én lőttem le vagy miattam zuhant le. Ezeket még mindig nem csinálták meg, pedig sztem nem egy ördöngős dolog lenne.....