IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
csak egy megjegyzés a háború témához:
ha ember vagy ember is maradsz bármilyen háborúban, bármilyen katonaként. Ez pedig a neveltetéstől, a szüleidtől, a szocializálódástól függ, és a te lelkiismeretedtől. Nem muszáj szörnyű dolgokat elkövetned, mindig van választási lehetőség. Tudom hogy elég fellengzősen és naivan hangzik de én (mint teológus és mint ember) így gondolom. Remélem nem vagyok ezzel egyedül.
És ezt akkor is hiszem ha brutális szörnyűségek történnének, amikor a legtöbben kivetkőznek magukból és állatok lesznek. 3 évig voltam katona, láttam egypár dolgot, "érdekes" jellemeket a honvédségnél. Azt hiszem aki volt katona annak nem kell bemutatni a tanulatlan őrmestereket, stb. Leegyszerüsítve a képlet: minél butább valaki annál állatiasabb ösztönei vannak (és a butaság alatt nem a műveltség hiányát értem).
a másik:
az Unió és az ENSZ sajnos a történelem folyamán megmutatta hogy mennyire impotens ha a háborúk vagy egyéb szörnyűségek megelőzéséről van szó. Most pl égető probléma Irán uránium dúsítása. A politikusok persze nem mernek lépni. Én remélem Izrael (vagy más) megoldja a helyzetet és lerombolják az erőművet mielőtt baj lesz (mint Osirakban anno...)
mert én sajnos úgy érzem ebből baj lesz