IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na Solt uram.
Megnéztem High,és Very High ban.
Nos először szóban. Szigorúan London felett ,a két beállítás között van kb 10 fps különbség. De nem mindenhol. Mondjuk átlagosan megvan.
Very High
High
Na bakker nem mindenhol látszik a fraps.Mindegy nem akarom tele rakni képpel a fórumot,de nagyon változó,hogy hol mit produkál.
30 fps volt a legkevesebb ,de volt,hogy Very high en földközelben is 50 fölött volt.Érezhető különbséget nem tapasztaltam,éd még mindig nem értem nálad mi a baj Solt mester de rájövök:)
Ja és Rof ban.
Ezt nem hiszem el .
Minden maximumra tolva még a super sampling is bekapcsolva és van két fps érték.
Ha a föld felé nézek 30 fps ,de mint a szög az áll,ha lövök ,vagy bármit csinálok az 30.
Ha a horizontot ,vagy az eget nézem 60. Néha mutat más köztes értéket de inkább ez a 30 és 60 a jellemző. Ez 8 géppel volt. És!!!
Vesszek meg nálam ez a pici röcögés annyira nem észrevehető mint nálad ,még ha rázumolok sem.