IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kri1219 #49390 Na leszedtem a 411-et és csináltam egy gyors tesztrepülést offline. Nem lett rossz, bár kicsit fura még ez a fejmozgáskor elmozduló célkereszt, meg az, hogy FW nél csak 100ig lehet tolni a gázt és Erhöhte sincs 1944ig, bár ez a teljesítményen nem látszott, vagy csak nem vettem észre. Pe8 5000 kilós "atombombjának" nagyobb a füstje, mint a lángja, kivinni nem sokat visz és sajnos a skinje is igen rikító, mint az IK3 nak is:) A sérüléseket jobban is megcsinálhatták volna és több helyre, az IK3 pl szinte csak kigyulladni tud, szárny alig törik és alig lyukad, az meg AI ellen nem túl jó, mert nem pörög lefele. (bár ez a sérülés 1-2 gépet kivéve eddig sem volt túl részletes 408tól fölfele.) Az AI. Tényleg sokkal jobb lett, szinte már egyszerűbb egy humán ellenfelet lelőni, mint az AI veterant:) Sokkal messzebbről lő pontosabban, amelyiknél van kis és nagykaliber ott váltogatja melyiket használja, úgy vettem észre, hogy távolságfüggő. Pontosnak nem olyan pontos mint eddig volt, de így is nagyon veszélyes, alig lehet lerázni és sokkal több helyzetben lő, mint eddig. 4 IK3 ellen teszteltem az FWt és a G2t és az tűnt föl, hogy most nem géppárban repülnek, hanem az összes rámtámad. Bár a Ki45 ellen nem volt ez, nem tudom mitől függ, hogy mind támad e, vagy csak a parancsnoka a géppárnak. Nem lett rossz, csak ezeket a sérüléseket megcsinálhatnák részletesebbre és szebbre. Az AI viszont tényleg már emberi, biztos a sok kihalt szerver miatt csinálták ilyen jóra:)