IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #49334
    Akkor egy másik történet, de nem a katonaságról. Pár éve, amikor a szomszédban is lett internetcsatlakozás, meg számítógép, engem kértek meg, ha valami gondjuk volt számítógépes ügyben, aztán amikor vettek egy digitális fényképezőt, egy jó darabig arról is én töltöttem le nekik a képeket, meg írtam ki CD-re nekik. Most már nem kell, mert a gyerekek kenik-vágják, a szülő még most sem. Szóval, az ember kitalálta, hogy megörökíti az asszonyát toples kiszerelésben, amíg a mellmérete lassan vissza nem nyeri az eredeti alakját, legyen mire emlékezni a boldog békeidőkben majd, amiről persze nem szóltak előtte senkinek. Amúgy szerintem ebben nem is lenne semmi, de amikor odaadták a fényképező gépet, nyomatékosan felhívták a figyelmemet, hogy NE nézzem meg a rajta levő képeket. Basszus, ha nem szólnak, meg sem néztem volna, mert úgyis látjuk egymást eleget...