IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #49236 Nem szeretem az ilyen összehasonlitgatósdit általában, utsó linket végig se néztem de látom egybe van benne avenger b-17 meg ki-43...
Nem lehet megmondani hogy konkrétan ez vagy az volt a legjobb egyszerűen nem áll elég teljesitményadat redelkezésre, és nagyon összetett a dolg. Node azért hogy a hurkányt meg a zérót kihozzák győztesnek...Meg belevenni ilyet hogy deffiant meg fulmar. Mindegy. Véleményem szerint az a legjobb gép amit az aktuális pilóta a legjobban érez és használ, vagy az amelyikkel a legnagyobb az esélye túlélni újjoncként is.Vagyis fóka, mustang, tempest, yak-3, la-7, ki-84, amiben van kraft. Most csak azokat veszem ami még légcsavaros és nem valami kísérleti le nem tesztelt gép. Nem állitanék sorrendet mert az érzelmi alapon történne ugyis nem áll elég adat a rendelkezésre, nem vagyok pilóta és eggyikkel se repültem a való életben. Max ugy tudok választani hogy pl il-2 ben mit tudok még a legjobban leghatékonyabban repülni, de annak meg a valósághoz már semmi köze. Ma már az a legjobb gép aminek a legjobb az elektronikája meg a legfejlettebb a rakétarendszere, meg esetleg lopakodó.