IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Mijki drága, az Il-2-ben két nyerő stratégia van, ha egyedül vagy.
    Legalábbis én ezt ókumláltam ki a WarCloudson.

Az egyik a Szepy-Richthofen (Nuke) -féle.
    Beülsz egy Fókába, és minél több nagykalibert pakolsz rá.
    Szintben, nagyon nagy sebességgel belerepülsz a forgatag közepébe, és (lehetőleg irányváltoztatás nélkül) lősz minden vörcsit, aki csak eléd kerül.
    Miután átzúgtál az egészen, jó messzire megfordulsz, és elölről kezded az egészet (csúnyán fogalmazva: vízszintes B&Z).
    Így NAGYON SOK ellenséges gépet tudsz lelőni, de esélyes, hogy téged is elkaphatnak. (Typhoon/Tempest utolérhet)

Én egy másik harcmodort használtam. 109K4 vagy 190D9 kell hozzá póttartállyal (vagy a mindenkori csúcs Messzer).
    Kb. az, mint amit Laca is ajánlott nemrég, csak egy kicsit módosítva.
    Felbattyogsz 8-10ezerre, és szép nagy kerülővel (véletlenül sem közvetlenül) a legforgalmasabb ellenséges reptérhez repülsz.
    Annak közelében leereszkedsz 6ezerre (ezáltal kondenzcsík megszűnik), és elbújsz a Napban.
    Figyeled a reptér forgalmát, a felszálló gépeknek adsz kb. 40-50s előnyt, majd a nagy E fölény miatt pillanatok alatt utoléred, és lelövöd.
    Ha genny alak vagy, a harcból hazatérő sérült, lőszer nélküli gépeket is elkaphatod.
    Nem sok gépet lősz le, bevetésenként 1-2-t (nekem 3 volt a legtöbb), de szinte teljes biztonságban vagy. (Persze közben sasolj, hogy nem rádióznak-e össze néhány P47-est, mert akkor tűnés...)
    Eredményes? Igen!
    Lovagias? Nem!
    De a Shitfire-k repmodellje sem lovagiasan van megírva...