IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #49071 A '80-a évek elején a Pénzverdében dolgoztam le a nyári gyakorlataimat. Ott volt egy fiatal melós, aki mesélte, hogy nemsokára megy Torontóba dolgozni
( disszidálni, csakhogy korhűek legyünk ), mert valamelyik rokona már kint van és milyen jó helye van ott, stb. Teljesen oda lettem én is, úgy gondoltam, hogy ha végzek a sulival, a félretett ösztöndíjamból pont meg tudtam volna venni a rep. jegyet és irány Torontó. Aztán nem lett belőle semmi, nem mertem meglépni a dolgot. Utána az esküvő előtt beszéltük a nejemmel, hogy ki kellene menni dolgozni pár évet, megszednénk egy kicsit magunkat a kezdéshez, aztán majd hazajönnénk. Ebből sem lett semmi, nem mertük meglépni ezt sem, aztán maradtunk itthon mégis. Nyilván, minden kezdet nehéz, viszont most lassan elkezdek már angolul tanulni,biztos ami biztos alapon.