IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Sajnos azok az idők elmúltak, mint ahogy azok is amikor még Széchenyi a saját pénzét adta az ország felvirágoztatásáért.
    Amikor a képviselő képviselt és büszkék volt arra, hogy képviselőként tehet az országért.
    Sajnos hazaszeretetért semmit sem adnak a boltban.

Vagy nézzünk engem. Rohadt beteg voltam, majdnem megdöglöttem (1 órán múlott), azóta itthon baszom a legyeket. ~ 2 éve rehabon vagyok. Azt hiszed kellek valahova? Úgy, hogy 8 hónapig a munkaügyi lószar fizetné a fizetésem, 1 évig meg 1m/hó adókedvezményt kapna a cég aki alkalmazna. van targonca jogsim. Imádok targoncázni. Komolyan úgy kellene hazazavarni, annyira imádom. Sehova nem vesznek fel. Ha tudnék németül egy kicsit, már holnap reggel mehetnék dolgozni osztrákiába. És csak azért nem megyek, mert rohadtul rühellem a németet. Meg az osztrákokat. AZ összes paraszt.