IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nos ezt én is így gondoltam eddig.
    Ámde ha nem hagynak élni,és az a kérdés,hogy tudsz e enni adni a családodnak, akkor sok választásod nincs. Arról már nem is akarok beszélni,hogy a keményen elvégzett munkámért azért nem kapok pénzt,mert az ország költségvetési számai sokkal jobban mutatnak ha a kifizetéseket eltolják a következő évre.
    Persze ha nem fizetek a leadott és elfogadott számláim után adót, plusz a járulékokat akkor megbüntetnek,mi több fenyegetnek. Hogy nimcs mit enned az senkit nem érdekel.Ráadásul idén már alig van munka kilátásba,én meg bankrabló nem szívesen lennék:)Na nem akarom belelovalni magam,de én azt mondom máshol is kék az ég. Szóval majd a sok naplopóra vár a feladat,hogy felvirágoztassák hazánkat.Én már megtettem a kötelességem sokszor erőn felül is. Ennyit tusok mondani:)