IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #49036 Én pedig a TrackIR-re vevő lennék.
Hasonló korúak vagyunk, 90-ben hasonlókat mondtak nekünk, hogy 10-15 év és itt a kánaán, meg életszínvonal tekintetében legkésőbb 20 év múlva beérjük a nyugatot. Ez az idő már eltelt és úgy néz ki, hogy nem előre, hanem hátrafelé mentünk még 20 évet a rendszerváltáshoz képest és a mi életünkben már vszeg nem lesz ebben a dologban érdemi változás. Ezért ugrok annyira erre a témára mindig, mert a ami életünk már ráment erre, amit még el is fogadnék, le van szarva, de látom, hogy a gyerekeim sem fognak ebből a dologból sokkal jobban kijönni és bár én is erőltetem náluk az idegen nyelv tanulását, nem boldogít a dolog, hogy itt maradok majd az asszonnyal, a gyerekekkel meg majd skypolhatok esténként a föld másik feléről.