IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sokat szívtam az irányítással, amit írtam is az előbb. Nehézkes, és idegesítő összeakadások voltak benne. Hiányzott a klikkelhető kabin, amit clodban vagy A10-ben már megszoktam (főleg, hogy azoktól sokkal kevesebb klikkelhető objektum kellene, de megértem, ez nem fért már a büdzsébe ;) ). A grafikai rész elég szubjektív, nekem túl csicsás, színes, mint egy Disney rajzfilm. A folyó mindenhol úgy tükröződik, hogy borotválkozni lehetne benne, a talaj sok nagy, egyszínű csempékből van összerakva, és ami városokat kitesz, némelyik csak a nagy ződ közepére ledobott pár épület-kocka. Ennél már az Il-2 UP térképei is jobbak szerintem. Fákon kívül más növény nincs, még jelzés értékkel sem. Ez olyan sterillé teszi a tájat is (ok, van fű alacsonyan, de az kb 50 méterig látszik). A frontvonal meg kifejezetten randa. A repülőgépek eléggé low-poly kidolgozásúak, az a clod közelében sincs (ez is UP szint szerintem, de kíváncsi lennék a konkrét polygonszámra). Persze, ezért hasít is mint állat, ami viszont tényleg nagy pozitívum. A kabin grafikája szépen ki van dolgozva, ami még tetszett benne a gépek sérülése. Az látványos, jobb mint a clod vagy il-2. Fényekben és árnyékokban nincs semmi extra, FM, DM-re nem mondok semmit, nem repkedtem benne sokat.
Aztán lehet csak az elvárásaim voltak nagyok, annyit ajnározták itt fórumon, hogy így fényévekkel jobb, meg úgy fényévekkel jobb, hogy ahhoz képest csalódás volt.
Hogy online mit tud, azt nem teszteltem, de épp tegnap panaszkodott arról Nesu, hogy lelőtt egy gépet, mégis az kapta meg killnek, aki a még a zuhanó gépbe beleereszt egy sorozatot. Gondolom ez a rész, meg az online repülési lehetőségek (coop, dogszerver) az u.a. mint il-2-nél. Vagy ez valamiben többet tud?