IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na látod? Például ez is. Én qrvára megértem, hogy alacsony prioritású,. meg a kutyát nem érdekli, stb.. De! Kérdezem én, RoF-ban ezt (is) miért lehetett tökéletesen megcsinálni? Ott miért működik ez is és minden más is? A RoF az évek alatt miért fejlődött látványosan a mai szintre? Sőt!! A pénzünkért a RoF-ot miért kaptuk teljesen játszható állapotban és ezt a rohadt szart meg miért nem?
Persze a válaszok zöme már elhangzott néhányszor, csak úgy kérdezem ;)
Én már jó néhány szoftvert vettem és még sohasem bántam meg, egy kivételével. A CloD egy megveszekedett kanyi vasat sem ér jelenleg!
Nézd meg az A-10C-t, az is elég kaki volt, amikor nem kevés pénzért megvettük. De! Fejlesztik, ráadásul a Nevada mapot (ami a képek alapján qrva ütős lesz) mi akik úgymond elővételben megvettük az A-10C bétát, ingyen megkapjuk.