IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Köszönöm Tom majd meg nézem.
Artivizsla:lehet hogy nem is jó ez a felirat mert ez csak Dark Blue és nem Dark Blue World.
Tegnap csatlakoztam Savasékhoz War-ozni a FIBOW-on. Iszonyat jól esett nagyon jó volt,bár kicsit nehézkesen indultam. Felszállás közben konstatáltam,hogy több kontrollom nem jól van beállítva így az első küldim a földön végződött törött szárnyakkal.
A második már jobban sikerült. Rögtön felszállás után megtámadtunk 4 db P 40-est és le is lőttük őket,nagyon jól összedolgoztunk(Döme,Savas és én,volt a rajban egy külföldi srác is felszállásnál,de nem tudom,hogy velünk jött-e). Össze zárkóztunk és emelkedtünk tovább,ekkor kiszúrtunk 2db Spit-et az egyiket leszárnyaztam és fordultam,hogy besegítsek a másikba is,ám ekkor minden előjel nélkül kilépett a játékból.
A harmadiknál 110-essel mentünk(Mester,Mijki,Savas és én),Tobrukot kellett támadni,ám fél óra repülés után ismét kilépett minden előjel nélkül,nem kicsit lettem ideges.
Ezzel a hibával találkozott már valaki vagy tud rá valami megoldást?