IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #48893
    Ez hasonlít arra, mikor a gimiben a lányos osztályba valahogy besoroznak egy-két fiút is tévedésből. Jó, hogy tanulniuk kell a fiúknak is, de ha ügyesek, valami hasonló vár majd rájuk a négy évben. Mondjuk, nálunk fordított volt a helyzet a 20 fiúra jutott két lány, amiből az egyiket lestoppolta az egyik ügyeletes szépfiú, a többieknek pedig ott maradt az Ágica, aki viszont nem volt egy szégyenlős lány, a mi nagy szerencsénkre. Mondjuk lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy az 5 éves érettségi találkozón szembesültünk avval, hogy Ágica nem az iskolarendszerű oktatásnak megfelelő szakmájában helyezkedett el, hanem amit "ezen kívül" tanult. Egy-egy osztálykiránduláson itt tényleg volt vállveregetés a fiúk között, hogy "..jó a csaj, ki van próbálva..." Fiatalság, bolondság, de ha egyszer lejutok majd Pécsre, ahol azóta sem voltam még, Ágica is eszembe fog jutni, mert nekem onnan nem a török megszállás tárgyi emlékeinek a látványa a legnagyobb élményem. Ez van.

TS/SG/Luftwaffe mappában a film mellett. A repülős füzeteket levettem a helyfoglalás végett. A film egyébként maradhat a TS-en?