IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egy kis tapasztalat FIBOW-ról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hol is kezdjem. Tegnapi első warunkon, megkérdezték tőlünk(102/1-től), hogy SUM-olunk-e egyet. Azt mondtuk rendben. Elindul a host, beállunk a junkákba, megnézzük a térképet. Mindhármunk szerint a fő célpont Tobruk. Mellékküldetésnek volt Acromában egy recon jellel ellátott küldi. Megvitattuk mit tegyünk, végül a másodlagos küldetésről lemondtunk, túl veszélyes és elsőbbséget élvez a fő küldetés. Felszálltunk, én vezettem a 6-7 gépet számláló Ju-52-es köteléket. Arra mentünk, mint amerre Savas vezetett minket 2 napja. Félsikerrel zárult a küldetés. 1 Ju-52-t lőttek le, de a város SUM-oltuk.
Második küldetés:
Még lobbyban állunk, kaptam egy pager-t, Acroma-t kellett volna SUM-olni. Nézek mint borjú az új kapura, az egész század tisztán látta hogy az csak másodlagos küldetés. Na már mindegy, elnézést kértünk és a következő warra Bf-110-eseket. Hoszt indul, látjuk Ju-87-ek D3-as változatai vannak. Sebaj gondoljuk, beültünk. 100% benya, SC1000es, 2 mp időzítés, nyomjuk a FLY-t indul a játék. Felszállunk, célra fordulunk megyünk a cél felé. Emelkedünk 1800m-en járhattunk. Hirtelen feltűnt 4-5 P-40, a vadászaink sehol se voltak. Kérdeztük hol vannak...szektorokra tőlünk. Mondjuk, hát ezt nekünk kell megoldanunk. Bomba kiold és dogoltunk. Péter egyet lelőtt, egyet megfüstölt, de lezuhant és meghalt. Utánam jött 2db RAF vadász. Egyiket megfüstöltem, szárnyon kopp...zuhanok. Épp hogy cska sikerült kiugrani, de elkaptak. Mondjuk fasza. Zsombor túlélte bolyongott a térképen. Hogy most mi lett vele, arra jelenleg nem emlékszek.
Harmadik war:
Zsombor már elment, mert elmúlt 10 óra. Ketten voltunk Péterrel. Indultunk. Ju-87 D3 ismét. Ugyan azt hagytuk bent mint előbb. Cél Tobruk-nál lévő öböl a map szerint. Tankokat kell kilőni azt írta a mission. Azt hittük, biztos partra szállás vagy hajó bombázás lesz. Felszállunk, elérjük Tobrukot 4400m-en. Körözünk 10 perce, nem látjuk az célt. Nem látjuk a célt. Nem látunk semmit. Hirtelen feltűnt 2 contact. Bomba kiold, dogolás. Volt 1000m magassági előnyünk. Amikor mögém ért az egyik, megfüstöltem. Kivált. Ezután mentem segíteni Péternek. Bementem a 6 órájába, a mögötte lévő Tomahawk-ot, elüldöztem. De Péter motorja már füstölt. Itt ketté váltunk. Én mentem az ép vadászra, ő ment a füstösre. Összeütköztek. Péter szidta is rendesen. :D Én dogoltam a Tomawahk-al, fordulóztunk. A home base-ig üldöztem. Ekkora vissza fordultam és elindultam haza. Nem láttam kontaktot és letettem a gépet. Hát...ha F4-el mentünk volna, 2 killt összekaparunk.