IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    igen csak te írtad így előtte hogy "jobban fordul, mint a Spit. XIV. és a P-51A, viszont mindkét gép fordulóköre kisebb, mint a Fókának. Viszont, azt is írják, hogy olyan gyorsan orsózik a Fóka, amit nem tudnak követni"
    tehát itt más a fordulás és az orsózás, és nem egészen értettem hogy itt hogy értik

Lac tudom h nem ugyanaz, csak arra akartam rávilágítani hogy nem biztos hogy előbbre vagyok vele ha szűkebben fordulok 2mp.ig 400 fölött, de hamar eldobom a sebességem, mert onnantól meghaltam, ez főleg a fókára igaz
    sokkal egyszerűbb az élet ha minél kisebb sugarú körben tudok fordulni akár lassabban is és tartani is tudom a fordulót, mert azt nem tudják sokáig lekövetni
    ez persze csak az újoncokra igaz, aki pl il2-ben egy kicsit is tapasztalt az nem áll le egy fókával fordulózni egy spit ellen
    szal csak azt mondom hogy én nem tudom értelmezni a jobban fordul jelőzt a fókára