IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Most az igazi vagy az IL2 es megoldásról van szó?
    Mert szerintem az igazi Fóka (nem csak szerintem,hiszen a nagy Chuck Yeager is azt mondta), a VH talán egyik legjobb gépe volt.
    Nagy sebességen fordult az mint az álom,és a fegyverzete ugye egészen egyedülálló volt. Ha megnézi az ember ,első látásra látszik,hogy egy gyilkoló gép.Ráadásul a Yak 3 asok nem nagyon voltak elterjedve asszem ,bár ha jól tudom a francia Normandiai oroszoknál harcoló pilóták 44 től ezt repülték. Szó se róla jó gép volt a Jak,de itt is inkább a pilóta volt a lényeg. 44 re már nagyon felhígult a német pilóta állomány ,kb olyan volt mint az oroszoké amikor megtámadták őket. És ezekkel a gépekkel nem nagyon forgolódtak azért ,hiszen már kitárgyaltuk ,hogy ami számított az a sebesség,csúcsmagasság,fegyverzet volt. Még a pályázati kiírásokban sem szerepelt mint kitétel,hogy mennyire jól kell fordulnia egy gépnek.De egy adalék a Fóka fordulékonyságáról. Ha jól emlékszem az Angelus csatában a derék szövi pilóták igen csak meglepődtek amikor találkoztak az első Fókákkal,mert ledogolták őket.