IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #48691 Egyszer, egy oldalon olvastam egy pilóta beszámolóját, hogy a közhiedelemmel ellentétben, hogy lehet egy fókával elintézni egy Jak-3-ast. Nem ismeri esetleg valaki a cikket ?
Gondolom, hogy nem csak én gyűjtöttem e repülős könyveket már régebben is, hanem mások is fordítottak erre a zsebpénzükből, már ifjú korukban is.
Nem lenne kedvetek közzétenni a könyveket itt az oldalon, aztán akinek esetleg lesz ismeretlen közöttük és megtetszik neki, legalább tudja, hogy mit kell keresnie ?
Egy word doksiban lehetne gyűjteni az adatokat ( cím, szerző, borító képe ), amit folyamatosan lehetne frissíteni és innen lehetne ellenőrizni mindenkinek a saját "készleteit". Erre tegnap este gondoltam, amikor sorra "kerültek" elő a különféle repülős könyvek, aztán lehet, hogy nekem is lenne még mit beszerezni az idők folyamán. Persze kezdésnek a magyar nyelvűeket lenne célszerű, már csak az egyszerűbb beszerzés miatt is.