IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #48622
    Jobban kedveltem anno, mint Koko-t és sajnálom is, hogy a sportpályafutása ilyen véget ért, beleértve a német időszakot is, ezért is tartom méltatlannak hozzá, hogy a médiában kezdi ilyenformán sajnáltatni magát. Én csak ezen rágtam be, nem a pénztárcájában akartam kotorászni és azt sem vitatom, hogy megdolgozott a pénzéért. Egyébként, ugyan ez igaz az összes celebre és más ismert művészemberre, akik alkalomadtán telesírják a médiát, hogy milyen szarul megy nekik.
    Egyszer Hofi mesélte el egy interjúban, hogy a '70-es és '80-as években a Koós Janival ők voltak a haknikirályok az országban. Annyi pénzt hakniztak össze, hogy nem tudtak már mit kezdeni vele. Először a Koós vetette fel, hogy vegyenek egy telket Visegrádon, hogy fogyjon a pénz, majd építettek rá házat is, de a pénz csak nem akart fogyni. Az OTP-be nem akarta bevinni, mert hülyén nézet volna ki abban az időben ekkora összeg, főleg ahhoz képest, amiről a műsorai szóltak. Ekkor már mercije volt sofőrrel és kitalálták, hogy majd a visegrádi házikó pincéjébe, egy cipősdobozba teszi el a fölösleget, mert otthon nem akarta már tartani. Ősszel kivitte a pénzt, de tavasszal, amikor ment érte, az egerek szétrágták mindet. 1,5 milla volt és mindez a a '80-as évek tájékán. Mondjuk, ő legalább nem panaszkodott és volt bátorsága mindezt elmondani.