IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szépen tanulgatok, stb
nekem is ajoyt+a trackirt kell belõni
a joynál meg amúgy is egy hibridet használok (x52 gázkar+ms sw2 ffb joy), külön öröm összehozni 😄
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
AA az nem eszik semmit, de nem is mûködik ...
Mivel mostanában inkább fel-le szállok, meg a repülõkkel ismerkedem, ezért asszem az árnyékokat is kikapcsolom ... Pedig valami hihetetlenül jól nézne ki ...
Amíg ki nem jön a peccs, addig meg ismerkedem a gépekkel, tanulgatom a CEM-et, szokom a motorvezérlést 😊
Elleszek én ezzel ... Csak a qrva joy-t kéne már belõnöm 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A grafikai motorral nem tudom mihez kezdenek, de az AA nélküliség, valamint a shimmering elég durva... SSAA-ra meg nem reagál... bár jelenleg ez a legkisebb gond, azért ez is aggaszt.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez kicsit más, a radiátorok visszajelzése (kis csíkok baloldalt) is bugos, induláskor rendben mutatja ugyan (olaj csukva, víz félig nyitva), de ha víznél ki vagy becsukom, akkor a mozgatási irányba fullra kirakja, majd visszaugrik középre - mindegy hol állt meg a hûtõ. A jobboldali tekerõkart kell figyelnem, hogy mennyit mozdul, akkor tudom ténylegesen hol állt meg.
Ja, és találtam még egy bugot, éjszakai repülésnél a mûszerfalon átlátszanak a csillagok. Nálatok is?
www.pumaszallas.hu
Lehet próbaképp én is kikapcsolom este és megnézem ...
Ja mégvalami 😊
Tegnap amivel bohóckodtam még az ablakok átméretezése 😊 Pl: a középsõ qrvaidegesítõ ablakot (Ahol a rádiózás folyik ...) átraktam a bal felsõ sarokba, lecsökkentettem a betûméretet, így nem zavaró, de mégis ottvan ha el akarom olvasni 😊
Érdemes vele bohóckodni 😊
én pl messzeren addig nem tudtam kinyitni a futót amíg be volt fékezve
nemtom hogy ez logikus-e?
vagy
nem tudtam kiengedni a fékszárnyat ha mellette a gázkar egy picit is mozdult í8ez pl tetszett)
szvsz a klikkelhetõség a "kétkezes" módtól is függ sztem
GOOBY, pls
Kicsit zavar, hogy ebben a szimben irgalmatlan lehetõségek lettek volna, erre 10 év tapasztalatával és 6 év fejlesztéssel sikerült egy ilyen bugos szart kiadni.
Mondjuk egy dolog az tény. Nem is olyan nagy gond, hogy ilyen bugos szart adtak ki, ugyanis ha ez most gondok nélkül röccent volna kiadás után, akkor az asszony már rég összepakolta volna a cuccaimat 😊
Tegnap estérõl pár momentum:
- A levegõbõl induló küldetéseknél minden alapon van, ezért az elsõ pár pilanatban már azonnal neki kell esni a motor management-nek, különben odalesz a moci (Eddig hogyan repült az a szar???)
- Nekem tetsztik a kétkezes mókolás, de oda kell figyelni, ugyanis vannak olyan dolgok ami alatt nem enged mást csinálni ... Ezekrõl jó lenne valami leírás ... (Ilyen amit írtam a német gépeken a full nyitott vagy zárt hûtõ ...)
- 2-szer basztam oda tegnap a messzert, és én betudtam a saját bénaságomnak, mikor harmadjára próbaképp rápillantottam kintrõl a gépre ... No igen, itt minden idõbe telik, gyakorlatilag mindig hasra tettem le a gépet, mert még nem nyíltak ki a futók xD
- Csak nekem tûnik úgy hogy egy csomó dolog nem mûködik a klikkelhetõ kokpitben? (Messzer)
- Shimmering és grafikai bug HEGYEK, de ilyen gépigény mellett álmodni sem mernék full screen SSAA-ról, szóval nem bánt, hogy ATI kártyám van ...
- Land Details, Land Shading és View Distance (Természetesen Forest és Buildings minimumra!) lentebb vétele jelentõsen javít a föld feletti FPS-en, de olyan grafikai bugokat hoz elõ, hogy csak na ... (Nem csináltam screenshotokat, de szvsz találni ...)
- AA nincs 😞
- Tegnap kicsit repkedni akartam a Stukával, de úgy remegett az egész kabin mint az állat, most nemtom ez normális (Nem hinném ...), vagy csak elbasztam valamit
- Vicces dolog lesz a 2 motoros gépek CEM-je 😊
Remélem minél hamarabb jönnek a peccsek, és rendberakják az urak, mert ebbõl könnyen lehet a világ legjobb szimulátora, csak kicsit össze kell kapja magát a brigád!
free flight france felett, egész tûrhetõ, 20-50 fps között
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😉
Pusztán amiatt kérdezem,hogy ekkorát dob e rajta az I5.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
One Summer Two Messerschmitts 6/9. Itt látszik 5:30-nál, ahogy felszállás után feltekeri az ívelõt. A COD-ban ez sokkal lassabb.
Automatika nincs az E-3-ban, prop pitch teljesen manuális, mixture két állású.
Az a nézet, amit keresel, a "Camera" menüpont alatt van, 30 60 90 fokos FOV. Alapértelmezésben Delete, End, PgDn gombok.
Én beraktam még billentyûzetre az oldalkormány rásegítést is, annak van erõs-gyenge-kikapcs állítási lehetõsége, csak nap végén találtam meg, legközelebb ezt tesztelem mit segít, mit nem 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
De nekem pl az ívelõ nyitás is tetû lassú amilyen komótosan tekergeti azt a kereket, tényleg eltart egy percig, míg kinyitja...
www.pumaszallas.hu
azért nézem hogy már egy órája tölti
GOOBY, pls
de sztem ezt is meg lehet tanulni, ha már egyszer beletették
a messzernél még csak hagyján mert ott az automatika, de a spit-hurri...
más:
nem tudja vki hol találom a wide-gunsight view-billentyûkiosztását? egyszerûen nem találom sehol
kicsit kaotikus nekem még a controls
GOOBY, pls
nekem az engine overheat a mumuson, a cem-el semmi bajom, sem a kétkezes irányítással
kicsit szokni kell, de teljesen jól használható, és még inkébb levesz a "vérpisti faktor"-ból
repkedtem kicsit az emillel él leszálltam úgy, hogy a kétkezes-cem be volt kapcsolva
semmi gond nincs ezzel, csak kell idõt hagyni mindenre (pl egy perc mire kitekeri a fékszárnyat, és közben nem lehet mást csinálni, vagy a futót sem lehet csak úgy kinyitni)
simán leszálltam elsõre egy mezõn
mingyá feltöltöm a videót
(full grafika, minden maxon+full reál-engine heat)
GOOBY, pls

@VO101Tom: Én benthagytam, és most nyomozok 😊 Német gépeken pl: (Emil és Stuka - ezeket próbáltam ...) ha a hûtõ nem automatán van, hanem teljesen nyitva pl: akkor nem tudsz közben mást állítani (Prop Pitch ...)
Nemtom ez most valós vagy nem, de quick flight elején kapkodni kell, mert a Stuka könnyen elfüstöl 😊
Valamint csak nekem tûnik úgy, hogy a Stuka sokkal jobban "ráz"? Vagy csak én vagyok a béna?
Azé ez mán valami😄
Látod Dummy ezért nincs FFB😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
A gépek lomhábbak, mint il-2-ben, de határozottabb kormánymozdulatokkal egész jól vezethetõk. Az a nehéz benne, hogy a lomhaság miatt már elõre tudnod kell, hogy mennyit mozdítasz a boton, rácsapásnál pl. korrigálni nagyon nehéz, csak rángatás lesz belõle, ha a lenti figyel, nagyon könnyû kitérni a csapkodó gépek elõl.
www.pumaszallas.hu
CEM mellé bekapcsoltam a Temperature control-t is 😊 Na kezd izgalmassá válni a dolog 😊 De nem égettem meg egyszer sem 😊
Viszont neki kell állnom felprogramozni a Profilert, mert sajna tényleg sok dolog csak billentyûzetrõl megy, és a játék pl: nem kezeli le az hogy együtt nyomok egy gombot és egy POV hatot!!!
A legmagasabb beállításon, víz felett nincs semmi gond, a "mikrolagokat" kivéve. Szárazföld felett, földközelben, néha-néha beszaggat. Harc közben víznél semmi gond, de szárazföldnél gyötrelem. Szinte tényleg kéoregény. (igaz 6 spit 10 bombázó ellen)
A 4 magból (i5-760), a harmadikat használja csak, de azt is cak kb 85%-ig. Az elõt szinte csak a quick mission elindításkor kb 10%-ra majd visszamegy, a másodikat is kb. A harmadik szépen felmegy 80-85%-ra, a negyedik meg 0-10%-os.
A memóriából 2,62-2,92GB-ot használ.
A látvány tényleg jó, a hangok, fõleg a fegyvereké egy kicsit gáz. A felhõben párásodás faja nagyon. Itt tényleg más repülni mint az õsnél. Nincs belerántos, és egy hosszúsorozatal lelövöm.
Kicsi, vagy inkább még sokat dolgozniuk kell rajta a fiúknak, hogy optimálisan használja ki a pc gépeket.
www.smart-bus.hu
ennyi találattól WOPban 5 gépet is leszedtem volna, de még talán ROFban is
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

<#taps>#taps>